Nail art: 8 ιδέες για νύχια που θα “φορεθούν” το Πάσχα του 2021

Το Πάσχα σε λίγες ημέρες καταφθάνει και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένες για αυτό, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν.

Παρόλο, λοιπόν, που η παρούσα κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη, δεν πρέπει να χάσουμε στιγμή την αισιοδοξία, την ελπίδα και την καλή μας διάθεση.

Για αυτόν τον λόγο, σας προτείνουμε τα πιο εντυπωσιακά easter nail arts που κυκλοφορούν και “υπόσχονται” να δώσουν στις φετινές γιορτές μια extra δόση λάμψης.

Glitter allover

Για ποιο λόγο να μην βάλουμε λίγο παραπάνω glitter στα νύχια μας, λόγω των γιορτινών ημερών; Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε πως είναι μια από τις φετινές τάσεις, τις οποίες αξίζει να υιοθετήσουμε ανεξαρτήτως εποχής και περιστάσεων. Μην διστάσετε να στολίσετε τα νύχια σας με έντονα ή και pastel χρώματα, strass και φυσικά πάρα πολύ glitter.

Floral, my love

Δεν πρέπει να παραλείπουμε το γεγονός πως η φετινή άνοιξη έχει, κιόλας, φτάσει. Για να την τιμήσουμε, λοιπόν, μπορούμε να δώσουμε στα νύχια μας ένα extra floral touch προσθέτοντας μικρά, πολύχρωμα ή και μονόχρωμα λουλουδάκια, ώστε να συμβαδίσουμε με το κυρίαρχο στοιχείο της εποχής. 

Passion red

Ποιο είναι το κλασικό χρώμα των ημερών που οι περισσότερες προτιμούν; Μα φυσικά το κόκκινο. Αν θέλετε, λοιπόν, να κινηθείτε σε ένα πιο safe, “παραδοσιακό” μοτίβο επιλέξτε το φλογερό αυτό χρώμα, το οποίο πάντα σας βγάζει ασπροπρόσωπες.

Colored French

Στις φετινές τάσεις συγκαταλέγεται και ένα nail art που βλέπουμε πολύ συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποκαλείται: Colored French. Πρόκειται για το κλασσικό γαλλικό manicure, το οποίο, όμως, δεν δημιουργείται με λευκό χρώμα, αλλά με όποιο εσείς επιθυμείτε. Επομένως, ολόκληρη η χρωματική παλέτα βρίσκεται στη διάθεση σας.

Holographic

Αν επιθυμείτε να περάσετε σε άλλη…διάσταση, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα άκρως διαστημικό look. Το πολυαγαπημένο holographic εφέ έκανε και πάλι την επάνοδο του και εμείς δεν μπορούμε παρά να τιμήσουμε την ισχυρή παρουσία του.

The pastels

Όπως θα έχετε παρατηρήσει, τα pastel χρώματα είναι τα πιο hot της φετινής σεζόν, καθώς κυριαρχούν, όχι μόνο στα ρούχα και το μακιγιάζ, αλλά και στα νύχια σας. Μπορείτε, λοιπόν, να κινηθείτε σε μια πιο ασφαλή, διακριτική και ανοιξιάτικη επιλογή, προτιμώντας ήπιους χρωματικούς τόνους, που ταιριάζουν άψογα στην εποχή της αναγέννησης.

Minimalistic

Αν είστε περισσότερο minimal τύπος, τότε δημιουργήστε ένα nail art που να κινείται σε αυτό ακριβώς το ύφος. Βάψτε τα νύχια σας στο αγαπημένο σας διακριτικό- ή και όχι – χρώμα και διακοσμήσετε τα με αφηρημένες γραμμές, μικρές βούλες ή μικρά αυτοκόλλητα στολιδάκια.

Easter’s favourite

Και επειδή είναι Πάσχα δεν θα μπορούσαμε να μην σας προτείνουμε το cheesy, αλλά αγαπημένο σχέδιο με τα λαγουδάκια και τα πασχαλινά αυγά, τα οποία μπορούν να κοσμήσουν τα νύχια σας για ακόμα μια σεζόν.

Εν τέλει, οι επιλογές είναι πολλές και μπορούν να διαφοροποιηθούν ή ακόμα και να συνδυαστούν μεταξύ τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ακόμα και στην άνεση της οικίας σας εύκολα και γρήγορα, εντυπωσιακά πασχαλινά νύχια, κεντρίζοντας όλα τα βλέμματα την γιορτινή περίοδο.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Υπέροχα πασχαλινά σχέδια για τα νύχια σου! Δείτε τα πιο χαριτωμένα μανικιούρ…

Τι αξεσουάρ να πάρετε μαζί σας στις διακοπές του Πάσχα

Πηγές

https://www.cosmopolitan.com/style-beauty/beauty/g30930219/easter-nail-designs/

https://www.byrdie.com/easter-nails-4779822

https://www.elle.com/beauty/g29570/easter-nail-art-designs/

Σχετικά άρθρα