Ένας οδηγός για να προσαρμόσετε τα γιλέκα στις καθημερινές σας εμφανίσει σε 4 βήματα

Τα γιλέκα, κάποτε αποτελούσαν statement στις διαφορετικές εμφανίσεις της Kate Moss με την πάροδο του χρόνου. Και όπως όλα δείχνουν, έχουν γίνει πρόσφατα κομμάτι της μόδας και υιοθετούνται από τα πιο δημοφιλή ονόματα της νέας γενιάς, όπως η Bella Hadid και η Dua Lipa.

Τα γιλέκα τα έχουν συμπεριλάβει σημαντικοί οίκοι μόδας από την Chanel έως τη Fendi στις συλλογές τους Άνοιξη / Καλοκαίρι του 2021 μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση σχετικά με τον τρόπο χρήσης τους με την πρώτη ματιά.

Ωστόσο, δεν πρέπει να έχετε καμία αμφιβολία ότι μπορείτε να βρείτε μια εκπληκτική αρμονία με πολλά κομμάτια που έχετε ήδη στην ντουλάπα σας. Και σας προσφέρουμε ακόμη και μερικές προτάσεις.

Με φορέματα

Τα πολύχρωμα φορέματα της ντουλάπα σας είναι ήδη έτοιμα να γίνουν στενοί φίλοι με γιλέκα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε εδώ είναι ότι η φόρμα του γιλέκου, προτιμήστε να είναι λίγο χαλαρή.

Με ζιβάγκο

Εάν θέλετε να φοράτε ένα λεπτό ζιβάγκο στις αβέβαιες στιγμές όταν ο καιρός δεν είναι ούτε ζεστός ούτε κρύος, μπορείτε να  το συνδυάστε με ένα γιλέκο για να προσθέσετε κίνηση και στυλ στην εμφάνισή σας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Søren Jepsen (@thelocals)

Κλασικό ανδρόγυνο look

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα απόλυτο ανδρόγυνο στυλ με απόλυτη θηλυκότητα προσθέτοντας ένα γιλέκο στο κλασικό κοστούμι μας.

Σκέτο είναι αρκετό

Εκτός από όλα αυτά, μπορείτε επίσης να το φορέσετε μόνο του, όπως μπλούζα ή μπλουζάκι. Προτιμήστε να επιλέξετε ελάχιστα αξεσουάρ, αφήστε το γιλέκο να μιλήσει για αυτή σας την εμφάνιση.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

To “uncool” πλεκτό που έγινε η απόλυτη τάση! Εσυ ακόμα να την υιοθετήσεις ;

Δερμάτινο σακάκι: Κομμάτι κλειδί της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπα σας

Σχετικά άρθρα