Υλικά
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδου (ή σκόνη σκόρδου)
- 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
- ½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
- 1 πακέτο ή κονσέρβα ντοματίνια
- 1 κοσνέρβα φασόλια
- Αλάτι
- 4 φέτες ψωμί
- 2 φλιτζάνια φύλλα σπανακιού φρέσκα ή (περίπου 1/3 φλιτζάνι κατεψυγμένα)
Παρασκευή
Βήμα 1 Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, σκόρδο, ρίγανη, πιπέρι καγιέν, ανακατέψτε καλά μέχρι το σκόρδο να αρχίσει να ιδρώνει. Προσθέστε τα ντοματίνια και τα στραγγισμένα φασόλια. Προσθέστε αλάτι και αφήστε να σιγοβράσει σε πολύ χαμηλή φωτιά.
Βήμα 2 Κόψτε το ψωμί σας και αρχίστε να το ψήνετε.
Βήμα 3 Κόψτε το φρέσκο σπανάκι και προσθέστε το στο τηγάνι, ανακατέψτε καλά.
Βήμα 4 Μόλις το ψωμί έχει φρυγανιστεί, τότε τελειώστε με λίγο ελαιόλαδο.
Θερμίδες: 425