Μπορεί να είναι 41, αλλά σίγουρα μοιάζει για 30. Η Giovanna Battaglia, παραδίδει μαθήματα κομψότητας σε κάθε της εμφάνιση.

Έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στο Μιλάνο, η Street Styler- Fashion Editor- Creative  Director Giovanna Battaglia ήταν ήδη από μικρή ηλικία, επηρεασμένη από τον χώρο της μόδας. Στα 17 της λοιπόν άρχισε η καριέρα της στον χώρο της μόδας, όχι όμως ως fashion editor, αλλά ως μοντέλο έχοντας περπατήσει στις πασαρέλες των Dolce & Gabbana στις αρχές των ‘00ς.

Η αγάπη της όμως για τα ρούχα και η ικανότητα της να βλέπει και να κρίνει  την οδήγησαν σε μια ονειρεμένη καριέρα ως Fashion Editor και ως Creative Director. Έχοντας στο ενεργητικό της εμπειρίες από τον χώρο της μόδας και συνεργασίες με θρύλους, όπως η Franca Sozzani. Η Battaglia εργάζεται σήμερα ως creative director για την εταιρεία Swarovski ταυτόχρονα όμως ομορφαίνει τους δρόμους της Νέας Υόρκης με το απαράμιλλο και πολύχρωμο στυλ της. Έχει ανακηρυχθεί βασίλισσα του street style κι όχι άδικα, αφού με τα αψεγάδιαστα looks και τη διασκεδαστική προσωπικότητά της παραδίδει μαθήματα κομψότητας σε κάθε της εμφάνιση.

Συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες ανοιξιάτικες εμφανίσεις της Giovanna Battaglia: 

 

Σχετικά άρθρα