Bedtime Stories: Ποια είναι η βραδινή ρουτίνα ομορφιάς των αγαπημένων μας celebrities;

Ήρθε η ώρα να εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο την βραδινή ρουτίνα ομορφιάς σας, ακριβώς όπως κάνουν και οι αγαπημένοι μας celebrities, οι οποίοι δεν την παραλείπουν ποτέ, αλλά βασίζονται σε αυτήν για να έχουν μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα. 

Εσείς ποια βήματα ακολουθείτε, ώστε να διατηρείτε το δέρμα σας στα καλύτερα του;

Chrissy Teigen

Παρόλο που είναι μητέρα δύο παιδιών, η Chrissy Teigen δεν “αφήνεται”, αλλά συνεχίζει να περιποιείται τον εαυτό της. Έχει δεχτεί ουκ ολίγες φορές κολακευτικά σχόλια για την ρουτίνα που ακολουθεί και όχι άδικά και έχει φτάσει στο σημείο να αποκαλύψει όλα εκείνα τα βήματα, στα οποία “ορκίζεται” κάθε νύχτα. Συγκεκριμένα, έχει αναφέρει πως λατρεύει τις μάσκες προσώπου, τις οποίες “τιμά” ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να διατηρεί το δέρμα της φρέσκο και λαμπερό. Επιλέγει προϊόντα που είναι εμπλουτισμένα με μέταλλα, βιταμίνες και αμινοξέα, επειδή θέλει πάντα να παραμένει όσο πιο ενυδατωμένη γίνεται. Εμείς, πάντως, την επικροτούμε!

Victoria Beckam

H Victoria έχει εξηγήσει αρκετές φορές πως το δέρμα της ήταν ιδιαιτέρως προβληματικό στο παρελθόν, για αυτό και δεν παραλείπει ποτέ την ρουτίνα ομορφιάς της. Ειδικότερα, κάνει πολύ συχνά θεραπείες προσώπου με οξυγόνο, όπως και απολέπιση. Ωστόσο, πριν κοιμηθεί καθαρίζει το πρόσωπο της με ένα ήπιο προιόν, εφαρμόζει έναν ορό κολλαγόνου και έπειτα την ενυδατική της κρέμα, ώστε να “σφραγίσει” την υγρασία στην επιδερμίδα της. Απλή, λιτή και απέριττη.

Khloe Kardashian

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η γνωστή σταρ αποκάλυψε πως λατρεύει τις θεραπείες με λέιζερ, καθώς έρχεται αντιμέτωπη με έντονους αποχρωματισμούς στο πρόσωπο και ραγάδες στο σώμα της. Όσον αφορά την βραδινή της ρουτίνα, αφαιρεί το μακιγιάζ της με βρεφικό λάδι ή έλαιο καρύδας, στην συνέχεια το πλένει και εφαρμόζει την, βαριάς υφής, ενυδατική της κρέμα.

Lea Michelle

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία έγινε δημοφιλής μέσα από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Glee αποκαλύπτει πως τα δύο κορυφαία μυστικά της για λαμπερή επιδερμίδα. Το πρώτο, είναι η κατανάλωση άφθωνης ποσότητας νερού και το δεύτερο είναι οι επαρκείς ώρες ύπνου. Όσον αφορά τα προϊόντα που χρησιμοποιεί, πολύ απλά ακολουθεί την εκάστοτε αγωγή που της δίνει ο Δερματολόγος της, ανάλογα με τα δερματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εκείνη την περίοδο.

Olivia Culpo

Η αγαπητή infulencer Olivia Culpo επηρεάζει το κοινό τόσο με τις στυλιστικές της επιλογές, όσο και με τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στην skincare και beauty routine της. Ειδικότερα, η ίδια επισημαίνει πως άρχισε να δίνει περισσότερη σημασία στις ανάγκες της επιδερμίδας της, μόνο μετά από την πρώτη επίσκεψη στην Δερματολόγο της. Παράλληλα, ανέφερε πως το κυριότερο βήμα που δεν παραλείπει ποτέ είναι ο καθαρισμός του προσώπου της και η χρήση τοπικής κρέμας στα σημεία που έχει βγάλει εξανθήματα, αφού έχει ιδιαίτερα λιπαρό δέρμα. 

Συνεπώς, οι δερματικές ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές. Για αυτόν τον λόγο, δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα βήματα, τα οποία ακολουθούν όλες οι γυναίκες εκτός από τα πολύ βασικά (ενυδατική και αντηλιακή κρέμα και φυσικά καθαρισμός προσώπου). Έτσι, αν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα με την επιδερμίδα σας ή επιθυμείτε να διαμορφώσετε μια εξατομικευμένη θεραπεία, απευθυνθείτε σε έναν ειδικό.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Τα 50 είναι τα νέα 30; Αυτές οι 3 celebrities το αποδεικνύουν, χαρίζοντας μας τα μυστικά ομορφιάς τους

Αντηλιακό: Ποιο πρέπει να επιλέξετε ανάλογα με την ηλικία και τον δερματικό σας τύπο

Beauty routine: Για ποιον λόγο είναι σημαντικό να περιποιούμαστε τον εαυτό μας μέσα στην καραντίνα;

Πηγές

https://www.womenshealthmag.com/beauty/a19945801/celebrity-skin-care-routine/

https://www.byrdie.com/celebrity-beauty-secrets

Σχετικά άρθρα