Αυτοί είναι οι 4 celebrities που ήταν ορκισμένες πως δεν θα κάνουν σεξ πριν τον γάμο

Μπορεί το Hollywood είναι γεμάτο από ερωτικά σκάνδαλα, μπορεί οι ταινίες με το πέρας των χρόνων να περιέχουν όλο και περισσότερες σκηνές πάθους και η μουσική βιομηχανία να βασίζεται στους λάγνους χορούς και τα ερωτικά υπονοούμενα στους στίχους, όμως υπάρχουν και εκέινοι που απέχουν συνειδητά από το σεξ και επιθυμούν η πρώτη τους φορά να είναι μετά τον γάμο.

Ναι καλά διαβάσατε, υπάρχουν και εκείνοι, οι πατροπαράδοτοι, οι παραδοσιακοί, που είτε λόγω της πίστης τους, είτε λόγω υπόσχεσης που έδωσαν στους γονείς τους, θέλουν να κάνουν σεξ μετά τον γάμο.

Υπάρχουν όμως και οι άλλοι, οι ερωτευμένοι σύντροφοι που ακολουθούν τον έρωτα και την καρδιά τους και δέχονται αυτή την “πρόκληση” και κάνουν σεξ με τον/την σύντροφο τους μετά τον γάμο.

Κάποια τέτοια παραδείγματα θα σας δείξουμε και εμείς εδώ σήμερα.

Αντριάνα Λίμα

Το αγγελάκι της Victoria Secret τάραξε τα νερά για τα καλά, αφού το 2006 σε μια συνέντευξη στο περιοδικό GQ μίλησε ανοιχτά και είπε πως δεν έχει κάνει ακόμα σεξ και πως θέλει να κάνει μετά τον γάμο.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε «οι σύντροφοι μου πρέπει να σέβονται την επιλογή μου». «Αν δεν υπάρχει σεβασμός, σημαίνει ότι δεν με θέλουν».

Tο Νοέμβριο του 2006 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Σέρβο καλαθοσφαιριστή του NBA Μάρκο Γιάριτς, με τον οποίο το καλοκαίρι του 2008 αρραβωνιάστηκαν. Ακολούθησε ο γάμος τους στις 14 Φεβρουαρίου του 2009. Τον Μάιο της ίδιας χρονιάς έγινε γνωστό ότι η Λίμα υπέβαλε αίτηση για σέρβικη υπηκοότητα, η οποία όμως δεν της δόθηκε ποτέ. Απέκτησαν μαζί δύο κόρες: Την Βαλεντίνα Λίμα Γιάριτς (γενν. 15 Νοεμβρίου 2009) και την Σιένα Λίμα Γιάριτς (γενν. 12 Σεπτεμβρίου 2012). Τον Μάιο του 2014, ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους, το οποίο εκδόθηκε τελικά τον Μάρτιο του 2016.

Μαράια Κάρεϊ

Η Μαράια Κάρεϊ, μπορεί να έχει κερδίσει 5 Grammy, να έχει λεφτά, δόξα και τεράστια καριέρα, όμως παραμένει πιστή στην θρησκεία και στις πεποιθήσεις της.

Πιο συγκεκριμένα σε μια συνέντευξη στην Daily Mirror το 2009, είχε δηλώσει πως απέχει από το σεξ πριν το γάμο και εφόσον αυτή τη περίοδο βρίσκεται με τον εξίσου θρήσκο Νικ Κάννον, σκέφτηκε ότι θα ήταν πολύ πιο ξεχωριστό να περιμένουν.

Λίζα Κούντροου

Η αγαπημένη μας Λίζα Κούντροου, ή αλλιώς Φοίβη από τα Φιλαράκια, είχε ορκιστεί πως δεν θα κάνει σεξ μέχρι να παντρευτεί. Το 1995 τελικά γνωρίζει τον άντρα της ζωής της. Φυσικά μιλάμε για τον Γάλλο διαφημιστικό διευθυντή και επιχειρηματία Μάικλ Στερν, με τον οποίο έχουν ένα γιο τον Τζούλιαν Μουρέι Στέρν (γεννημένο το 1998). Ο γάμος της Λίζα Κοόντροου θεωρείται ως ένας από τους πιο επιτυχημένους στο Χόλιγουντ.

Σελίνα Γκόμεζ

Και ενώ τα προηγούμενα 3 ονόματα κατάφεραν και κράτησαν την υπόσχεση τους, η επιτυχημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός Σελίνα Γκόμεζ, λύγισε στον πειρασμό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας της Σελίνα την έβαλε να ορκιστεί σε ηλικία 13 ετών, πως δεν θα κάνει σεξ μέχρι τον γάμο, χαρίζοντας της και ένα δαχτυλίδι υπόσχεσης. Η ίδια εφόσον από μικρή ήταν στον χώρο του θεάματος λόγω των επιτυχημένων τηλεταινιών της Disney, το είχε κάνει γνωστό στο κοινό της. Πράγμα που όπως φάνηκε με τον καιρό της στοίχησε, αφού όταν ήρθε στη ζωή της ο Τζάστιν Μπίμπερ, έσπασε αυτή της την υπόσχεση, βγάζοντας από πάνω της το παιδικό αυτό δαχτυλίδι. Τότε όλοι κατάλαβαν τι είχε συμβεί.

Η ίδια σε συνέντευξη της Αγγλικής Sunday Times, δήλωσε πως δεν ντράπηκε που έβγαλε το δαχτυλίδι, ούτε που έκανε σεξ, άλλωστε ήταν ένας όρκος που έδωσε στα 13 και κατάλαβε ότι αυτή η υπόσχεση δεν είναι για όλους τους χαρακτήρες.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Τα 50 είναι τα νέα 30; Αυτές οι 3 celebrities το αποδεικνύουν, χαρίζοντας μας τα μυστικά ομορφιάς τους

Αυτές είναι οι 3 celebrities, που ξεπέρασαν τις φοβίες τους (αγοραφοβία, κλειστοφοβία, αεροφοβία) πάνω στη δουλειά

Σχετικά άρθρα