Αυτές είναι οι 3 celebrities που έγιναν μητέρες μετά τα 40

Η Νικόλ Κίντμαν, η Σελίν Ντιόν και η Χάλι Μπέρι, έγιναν μαμάδες μετά τα 40 και όχι μια φορά. Μπορεί να πίστευαν πως λόγω της ηλικίας τους, των αποβολών και των προβλημάτων υγείας δεν θα μπορούσαν να γίνουν μητέρες, όμως οι ίδιες αποκαλύπτουν τις δικές τους προσωπικές ιστορίες.

Νικόλ Κίντμαν

H Νικόλ Κίντμαν είναι Αυστραλή ηθοποιός, βραβευμένη με Όσκαρ, BAFTA, Χρυσές Σφαίρες και Έμμυ. Οι ερμηνείες της σε αρκετές ταινίες, όπως τα Έτοιμη για Όλα, Moulin Rouge! και Οι Ώρες, επιβραβεύτηκαν με πολλά βραβεία και πολύ καλές κριτικές και έτσι το 2006 ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Η Νικόλ Κίντμαν, είναι επίσης γνωστή και για την φιλανθρωπική της δράση, αφού είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF και έχει υοθετήσει 2 παιδιά με τον πρώην σύζηγο της Τομ Κρούζ, την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ.


Ο λόγος όμως που υιοθέτησε τα δύο αυτά παιδιά δεν είναι μόνο η αγάπη που ήθελε να δώσει σε εκείνα τα πλάσματα, αλλά και οι 2 αποβολές που είχε κατα την διάρκεια του γάμου της.

Το 2006 όμως όταν η Κίντμαν παντρεύτηκε τον μουσικό Κιθ Έρμπαν, πίστευε πως δεν θα μπορούσε να κάνει παιδιά λόγω των επιπλοκών και της ηλικίας της. Η φύση όμως την διέψευσε, αφού το 2008, όταν η ίδια ήταν 41 ετών, γέννησε το πρώτο της παιδί την Sunday Rose.

2 χρόνια αργότερα, ήρθε και το δεύτερο της παιδί, η Faith Margaret, αποδεικνύοντας πως τίποτα τελικά δεν είναι ακατόρθωτο.

Σελίν Ντιόν

Η Γαλλοκαναδέζα Σελίν Ντιόν, θεωρείται μία από τις πιο εμπορικές γυναίκες τραγουδίστριες όλων των εποχών, με πωλήσεις που ξεπερνούν τους 200.000.000 δίσκους παγκοσμίως.

Η Σελίν Ντιόν με αφορμή την επιστροφή της στις live εμφανίσεις στο Λας Βέγκας, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την μητρότητα αλλά και για τον θάνατο του συζύγου της Ρενέ Ανζελίλ, σε ηλικία 73 ετών από καρκίνο. Με τον Ανζελίν γνωρίστηκαν όταν ήταν 12 και αυτός 38. Ήταν ο μέντορας και παραγωγός της.

«Αυτή τη στιγμή, η αγάπη μου είναι τόσο μεγάλη για τα παιδιά μου, που δεν ξέρω πότε θα ερωτευτώ ξανά», δήλωσε η μεγάλη τραγουδίστρια.

«Βλέπω τα παιδιά μου και ζούμε μαζί του. Είναι πάντα στην σκέψη μας και για αυτό αισθάνομαι πολύ, πολύ δυνατή».

«Νομίζω ότι όταν έχεις ένα παιδί, είναι σαν να υπάρχει και μια άλλη καρδιά που μεγαλώνει μέσα σου. Έχεις δύο καρδιές».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)


Η Σελίν Ντιόν είναι μαμά του Ρενέ-Σαρλ Ανζελίλ, ο οποίος έγινε 20 χρόνων τον Ιανουάριο του 2021 και των διδύμων Νέλσον και Έντι 10 ετών που έκανε στα 42 της χρόνια, μετά από πολλαπλούς αποτυχημένους κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η διαδικασία όμως δεν ήταν καθόλου εύκολη για την ίδια ούτε και στο πρώτο της παιδί όταν ήταν 30, αφού όπως δήλωσε, πρώτου ζητήσει την βοήθεια των ειδικών, προσπαθούσε για 6 χρόνια να συλλάβει.

Τέλος μίλησε και για τα δίδυμα για τα οποία πάλεψε πολύ να έρθουν στη ζωή αφού είχε 4 αποβολές.

Χάλι Μπέρι

Η Χάλι Μπέρι μέχρι σήμερα, είναι η πρώτη και μοναδική Αφροαμερικανίδα ηθοποιός που έχει κερδίσει το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου. Τι έγινε όμως και άργησε να κάνει παιδιά; Αφοσιώθηκε στην καριέρα της; Μπορεί ναι μπορεί και όχι. Πάντως κάποιοι λένε ότι απλά ήταν άτυχη με τις σχέσεις της αφού μετράει 3 γάμους και 4 σχέσεις.

Τον Νοέμβριο του 2005 ξεκίνησε τη σχέση της με το μοντέλο Γκαμπριέλ Ομπρί, με τον οποίο γνωρίστηκαν σε μια φωτογράφιση του οίκου Versace. Τον Μάρτιο του 2008, γεννήθηκε η κόρη τους, Νάλα-Αριέλα. Τον Απρίλιο του 2010, το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του.

Το 2010 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνεζ. Αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2012 και παντρεύτηκαν στις 13 Ιουλίου 2013. Τον Οκτώβριο του 2013, γεννήθηκε ο γιος τους, Μασέο-Ρόμπερτ. Έπειτα από δύο χρόνια γάμου, χώρισαν το 2015.

Το εντυπωσιακό όμως στην όλη υπόθεση, είναι ότι το πρώτο της παιδί το έκανε στα 41 και το δεύτερο στα 47, το οποίο όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη της στην εκπομπή της Ellen DeGeneres Show, ήταν θαύμα της Φύσης, αφού ήρθε τυχαία και δεν πίστευε ότι μπορούσε να κάνει και δεύτερο παιδί σε αυτη την ηλικία.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Τα 50 είναι τα νέα 30; Αυτές οι 3 celebrities το αποδεικνύουν, χαρίζοντας μας τα μυστικά ομορφιάς τους

Μπορεί να είναι 51, αλλά σίγουρα μοιάζει με 30. Αυτά είναι τα 5 μυστικά διατροφής και ομορφιάς, της Jennifer Lopez

Σχετικά άρθρα