Δώστε στο outfit σας έξτρα κομψότητα με 4 απλούς και οικονομικούς τρόπους

Στις μέρες μας πλέον θεωρείται κάτι σαν αστικός μύθος το ότι η κομψότητα χρειάζεται απαραίτητα και αρκετά χρήματα για να αναδειχθεί. Με κομμάτια κλειδιά μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας είτε πρόκειται για ένα υπέροχο cardigan ή δροσερά σανδάλια. Με κάποιο τρόπο καταλήγουν να ξεχωρίζουν ακόμα και αν είναι χαμηλού κόστους. Παρακάτω θα δείτε 4 τρόπους-προτάσεις που θα δώσουν στην εμφάνισή σας έξτρα κομψότητα με χαμηλό κόστος.

Flat Σανδάλια 

Τα σανδάλια είναι ένα από αυτά τα είδη που δεν απαιτούν υψηλή τιμή για να είναι καλής ποιότητας. Μπορείτε να βρείτε ποιοτικά δερμάτινα σανδάλια σε χαμηλή τιμή. Προτιμήστε σανδάλια ουδέτερου χρώματος τείνουν συνήθως να φαίνονται πιο ακριβά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jordan-risa santos (@jordanrisa)


Cardigans

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Daur (@carodaur)

Η τάση των cardigans είναι τεράστια εδώ και καιρό, αυτή την άνοιξη όμως έχουν την τιμητική τους. Είτε είναι δεμένα γύρω από τους ώμους σας είτε το φοράτε με τον παραδοσιακό τρόπο, τα cardigans είναι ένα από αυτά τα μαγικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας , που αν συνδυαστεί με ένα τζιν και ένα μπλουζάκι αμέσως δίνει μια κομψή νότα στο σύνολο.

Γυαλιστερή Φούστα

Ιδού η μαγική δύναμη της φούστας. Ανεξάρτητα από το τίμημά της, μια τυπωμένη ή μονόχρωμη φούστα midi slip φαίνεται απλώς ακριβή. Η κομψή σιλουέτα της ταιριάζει
με οτιδήποτε.

Αλυσίδες

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CASS DIMICCO (@cassdimicco)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Daur (@carodaur)

Εάν υπάρχει ένα στυλ κοσμήματος που θα είναι παντού για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021, αυτό είναι οι χρυσές αλυσίδες. Θα τις βρεις παντού σε χαμηλές τιμές δίνοντας όμως υψηλή αξία στο σύνολό σου, ακόμα και αν πρόκειται για ένα απλό λευκό  t-shirt. 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Πορτοκαλί: Η απόλυτη τάση για φέτος το καλοκαίρι

Πράσινο Neon Σακάκι: Η απόλυτη τάση του καλοκαιριού.

8 βασικά κομμάτια γκαρνταρόμπας που η Rosie Huntington-Whiteley φοράει ξανά και ξανά

Σχετικά άρθρα