Θερμίδες
40
Υλικά
- 90 γρ. Βούτυρο
- Μανιτάρια 600 γρ.
- 2 κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
- ½ φλιτζάνι ξηρό κρασί κόκκινο
- ½ χυμό λεμονιού
- 1 φύλλο δάφνης
- ½ κουταλάκι αποξηραμένο δεντρολίβανο
- ½ κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
- 2 σκελίδες σκόρδου
- Αλατοπίπερο
- Χούφτα φύλλα μαϊντανού (ψιλοκομμένα)
Παρασκευή
Βήμα 1 Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία προσθέστε το βούτυρο. Μόλις λιώσει το βούτυρο, προσθέστε τα μανιτάρια και σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν.
Βήμα 2 Προσθέστε τα κρεμμύδια και συνεχίστε μέχρι τα κρεμμύδια να πάρουν λίγο χρώμα. Σβήστε με το κόκκινο κρασί.
Βήμα 3 Προσθέστε μισό χυμό λεμονιού, ένα φύλλο δάφνης, το δεντρολίβανο, το θυμάρι, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατέψτε καλά.
Βήμα 4 Προσθέστε ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε αμέσως.