Καλοκαίρι 2021: Τα παπούτσια που θα φορεθούν πιο έντονα από ποτέ

Ενώ το 2020 ήταν έτος αδρανοποίησης της μόδας, τα υποδήματα ως κατηγορία άλλαξαν δραματικά. Και αφού θα ήταν παράλογο να βάζουμε ψηλοτάκουνα στο μανάβικο, τα sneakers, τα flats και οι παντόφλες έγιναν τα go-tos.

Η άνοιξη όμως ήρθε μαζί με τα μέτρα χαλάρωσης, που επιτρέπουν περισσότερη ελευθερία. Έτσι ήρθε η ώρα να βρούμε ξανά τον παλιό μας εαυτό, υιοθετώντας τις νέες τάσεις που θα μας κάνουν σιγά σιγά, να επιστρέψουμε σε πιο ψηλά υποδήματα.

Loafers

Τα loafers αν και άργησαν να καθιερωθούν κατάκτησαν το κοινό τους αφού αποτελούν μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για να φορέσεις flat. Είναι εξίσου άνετα και εύκολα να συνδυαστούν με πολλά outfit. Αν ψάχνεις για ένα ζευγάρι παπούτσια που μπορείς να φορέσεις με σχεδόν τα πάντα, τα loafers είναι αυτά που χρειάζεσαι. Κομψά, στυλάτα, σε διάφορα χρώματα και με λεπτομέρειες που τα κάνουν πολυτελή, όπως αγκράφες, πέρλες,  κ.α

Πέδιλα με χαμηλό Τακούνι

Τα πέδιλα με χαμηλά τακούνια εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά σέξι, ειδικά αν δένουν στον αστράγαλο. Ιδανικά για την επιστροφή μας σε  βραδινές εξόδους χωρίς όμως να πιέζετε τα πόδια σας στα στιλέτα. Τολμήστε να δοκιμάσετε ένα ζευγάρι σε ποπ χρώμα, ή ένα με μεταλλικές λεπτομέρειες.

Εξώφτερνα

Η αγάπη μας για τα εξώφτερνα παπούτσια δεν είναι μυστικό. Κλειστά μπροστά, άνετο είτε είναι flat είτε με ελάχιστο τακούνι, μας δίνουν στιλ και αποτελούν την τέλεια λύση για αυτή την μεταβατική περίοδο από την άνοιξη στο καλοκαίρι, κάνοντας διάλειμμα από την κλασικές μπαλαρίνες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darrel Hunter (@modehunter)

Έντονο Ροζ

Η αυξανόμενη δημοτικότητα του οφείλεται στους οίκους μόδας καθώς και στο κόκκινο χαλί αφού όλο και περισσότερο συναντάμε το εκτυφλωτικό ροζ, συμπεριλαμβανομένων και των υποδημάτων. Ένα άγγιγμα αυτού του χρώματος έχει το αποτέλεσμα “check me out” που όλοι αναζητούμε. 

Γεωμετρικά Τακούνια

Ενώ τα σούπερ τακούνια παραμένουν ελκυστικά, αυτές οι funky σιλουέτες όχι μόνο προσελκύουν την προσοχή, αλλά συμβάλλουν στη διατήρηση της σταθερότητας καθώς περπατάμε. 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Τα mules παπούτσια της Olivia Palermo που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας

Σχετικά άρθρα