7 συμβουλές ομορφιάς που οι celebrities άνω των 50 ορκίζονται σε αυτές

Κέιτ Μπλάνσετ

Η Κέιτ Μπλάνσετ είναι Αυστραλή ηθοποιός, βραβευμένη με δυο βραβεία Όσκαρ, τρεις Χρυσές Σφαίρες, τρία Βραβεία BAFTA και δύο Βραβεία Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών.

Εκτός όμως από το ταλέντο της στην υποκριτική, η 52χρονη ηθοποιός, φημίζεται και για την αψεγάδιαστη ομορφιά της. Πιο συγκεκριμένα, η Κέιτ Μπλάνσετ δηλώνει εθισμένη στο μασάζ με ειδικά εργαλεία πριν τη ρουτίνα του make-up της.

“Η Mary Greenwell είναι μια εξαιρετική make-up artist και πριν κάνει οτιδήποτε στο πρόσωπο μου, θα μου κάνει μασάζ για να ξυπνήσει τους μυες και να προκαλέσει καλύτερη αιμάτωση. Μπορεί να έχω κοιμηθεί 3-4 ώρες και να έχω ξυπνήσει στις 6 π.μ, όμως νιώθω πολύ φρέσκια και αναζωογονημένη.”

Νικόλ Κίντμαν

Η 53χρονη Αυστραλή ηθοποιός, φημίζεται για το ανοιχτόχρωμο δέρμα της το οποίο προσέχει σαν κόρη οφθαλμού από τον ήλιο και τα εγκάυματα, μιας και οι φορές που έχει καεί είναι πάρα πολλές. Πιο συγκεκριμένα, η Κίντμαν ζει στην ύπαιθρο και της αρέσει να παίζει τένις και να κάνει πολλές βόλτες την παραλία. Έτσι βρήκε την λύση στην βιταμίνη C και το αντιηλιακό μακράς διάρκειας. Όπως δηλώνει η ίδια: “Μου αρέσει να τρέχω και να κολυμπώ, θέλω απλώς να μπορώ να τα κάνω όλα αυτά και να μην αγχώνομαι για το δέρμα μου και εάν έχω καεί.”

Γκουίνεθ Πάλτροου

Η 48χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας, αγαπά το δέρμα της και φροντίζει να το προστατεύει με κάθε κόστος, αφού η ομορφιά της αντιστοιχεί και στο πορτοφόλι της. Τα προϊόντα όμως που η διάσημη ηθοποιός ορκίζεται πιστά, είναι οι οροί, τα λάδια προσώπου και οι κρέμες σώματος. Ενυδατώνοντας καλά το πρόσωπο και το σώμα μου, νιώθω ξανά κοριτσάκι. “Το δέρμα σταματά να τραβάει και η ενυδάτωση γίνεται σε βάθος.”

Σίντι Κρόφορντ

Η Σίντι Κρόφορντ, αποτελεί ένα από τα πιο σέξι μοντέλα της γενιάς της, αφού με την αξεπέραστη ομορφιά της, κατάφερε να αφήσει το στίγμα της για πολλές δεκαετίες. Ποιο είναι όμως το μυστικό που κάνει την 55χρονη να μοιάζει πιο νέα από ποτέ;  “Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς, ούτε πολύ αργά, για να αρχίσεις να φροντίζεις το δέρμα σου. Έμαθα ότι η περιποίηση του προσώπου μας είναι σαν τη γυμναστική. Γυμνάζεσαι μια φορά και δεν βλέπεις πραγματικά μεγάλη διαφορά. Όταν όμως γυμνάζεσαι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η διαφορά είναι αισθητή. Έτσι έκανα τη φροντίδα του δέρματος μου μέρος της ρουτίνας μου. “

Ντρού Μπάριμορ

Η 46χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός που λατρεύτηκε από όλο τον αντρικό πλυθησμό στους Άγγελους του Τσάρλι, είναι ένας αυτοαποκαλούμενος πρεσβευτής της ομορφιάς που έχει εμμονή με τις κρέμες ματιών. Πιο συγκεκριμένα, εφαρμόζει την κρέμα ματιών για να εξαλείψει τον αποχρωματισμό και να καταπραΰνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Η κρέμα ματιών που χρησιμοποιεί, διαθέτει επίσης μια απόχρωση μαργαριταριού, την οποία η ηθοποιός ορκίζεται ότι είναι το μυστικό για τη φωτεινότητα των μαύρων κύκλων.

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, αποτελεί μια από τις πιο ταλαντούχες γυναίκες στον χώρο του θεάματος, αφού έχει διατελέσεις ως ηθοποιός, επιχειρηματίας και μοντέλο. Η ίδια στα 55 της αγαπά το σώμα της και δεν ντρέπεται να ποζάρει ακόμα και γυμνή για τον πολυαγαπημένο φακό.

Τι είναι αυτό όμως που κάνει την ομορφιά της αψεγάδιαστη; Όπως δηλώνει η ίδια, βάζει ενυδατική κρέμα 10 φορές την ημέρα, εκ των οποίων οι 6 πάνε στο πρόσωπο και τον λαιμό της.

Σόντα Ράιμς

Η Σόντα Ράιμς, αποτελεί ίσως την πιο επιτυχημένη Αφροαμερικανίδα παραγωγό και σεναριογράφο. Οι πιο γνωστές τις δουλειές είναι αυτές των Grey’s Anatomy, Scandal, How To Get Away With Murder και Bridgerton.

Η 51χρονη παραγωγός, αγαπάει όμως εκτός από την δουλεία της και την ομορφιά της. Αφού ορκίζεται όπως δηλώνει στις μάσκες προσώπου και στο no make-up στιλ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Μπορεί να είναι 51, αλλά σίγουρα μοιάζει με 30. Αυτά είναι τα 5 μυστικά διατροφής και ομορφιάς, της Jennifer Lopez

Τα 50 είναι τα νέα 30; Αυτές οι 3 celebrities το αποδεικνύουν, χαρίζοντας μας τα μυστικά ομορφιάς τους

Αυτές είναι οι 3 celebrities που έγιναν μητέρες μετά τα 40

Σχετικά άρθρα