Jenny from the block: Τα 4 κορυφαία beauty looks της Τζένιφερ Λόπεζ που θα σας “κόψουν” την ανάσα

Αδιαμφισβήτητα η Τζένιφερ Λόπεζ αποτελεί ένα πρότυπο για πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο, όχι μόνο εξαιτίας της μακρόχρονης, επιτυχημένης καριέρας της, αλλά και για τα εντυπωσιακά της beauty looks που κάνουν πάντα τα φωτογραφικά φλας να αστράφτουν. Τι θα λέγατε, λοιπόν, να θυμηθούμε τις πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις της εκρηκτικής τραγουδίστριας, ώστε να μπορέσετε και εσείς να τις αντιγράψετε;

Στην Ορκωμοσία του 46ου Προέδρου της Αμερικής, Joe Biden, 2021

H JLO ως επίτιμη καλεσμένη της Ορκωμοσίας του 46ου Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, επέλεξε ένα look, το οποίο συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο εκείνη την ημέρα. Συγκεκριμένα, προτίμησε να πιάσει τα μαλλιά της μια μακριά, εντυπωσιακή αλογοουρά, ενώ το μακιγιάζ της ήταν πιο λαμπερό από ποτέ. Αξίζει να σημειωθεί, πως στο πρόσωπο της κυριαρχούσαν οι γήινοι τόνοι, με περίσσια ένταση στα μάτια και αρκετές λάμψεις, ενώ στα χείλη της εφαρμόστηκε ένα ζουμερό lip gloss σε nude απόχρωση για ένα πιο juicy αποτέλεσμα.

AMA Awards, 2020

Η συγκεκριμένη εμφάνιση απέσπασε τα πιο κολακευτικά σχόλια της βραδιάς, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων και όχι άδικα αν μας ρωτάτε. Το look της Λατίνας τραγουδίστριας στα AMA Awards το 2020 εξέπεμπε ένα έντονο sexiness, όπως πάντα άλλωστε. Αναλυτικότερα, ο hair stylist της JLO έκανε και πάλι το θαύμα του, αυτή τη φορά επιλέγοντας να πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό wet look, ενώ ο makeup artist της έδωσε βάθος στα μάτια της με σκουρόχρωμες σκιές, εφάρμοσε highlighter, contouring και bronzer στο υπόλοιπο πρόσωπο, προτιμώντας να τοποθετήσει στα χείλη της ένα lip gloss σε γήινες αποχρώσεις, για ακόμα μια φορά.

Met Gala, 2019

Την δεδομένη εμφάνιση θα την θυμόμαστε, ίσως και για πάντα, αναπολώντας την, σίγουρα, με αρκετές δόσεις νοσταλγίας. Η Τζένιφερ έκανε για ακόμα μια φορά το κοινό να παραληρεί τιμώντας τον οίκο Versace, καθώς φόρεσε ένα εκπληκτικό ασημένιο φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ και βαθύ σκίσιμο στο πόδι, συνοδεύοντας το με ένα εξαιρετικό headpiece στην ίδια απόχρωση και ανάλογα αξεσουάρ. Όσον αφορά το μακιγιάζ της τα μάτια της κινήθηκαν σε μωβ τόνους, με έντονες ψεύτικες βλεφαρίδες, λάμψεις στα ζυγωματικά και στα κόκκαλα του προσώπου της, αλλά και ένα αρκετά διακριτικό κραγιόν με ένα διάφανο lip gloss.

42α Grammy Awards, 2000

Δεν θα μπορούσαμε παρά να κλείσουμε με μια από τις πιο iconic στιγμές που έχουν γραφτεί στην ιστορία της μόδας και θα θυμούνται γενιές και γενιές. Η συγκεκριμένη εμφάνιση βρίσκεται μέχρι και σήμερα στην κορυφή των ετήσιων αναζητήσεων στην μηχανή αναζήτησης Google ακόμα και μετά από 21 ολόκληρα χρόνια. Η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκε με ένα super sexy Versace φόρεμα και ένα φρέσκο no makeup-makeup look που κινήθηκε σε διακριτικές μπλε, γκρι και ροζ αποχρώσεις, ταιριάζοντας απίστευτα με την τρυφερή της ηλικία. 

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως η Τζένιφερ Λόπεζ αποτελεί το πρότυπο εκατομμυρίων γυναικών αποδεδειγμένα, καθώς οι στιλιστικές, όπως και οι beauty εμφανίσεις της πάντοτε κεντρίζουν την προσοχή. Άλλωστε η Λατίνα σταρ είναι γνωστή για την αισθητική της και το εξαιρετικό προσωπικό της γούστο, ενώ μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητα, αλλά και το κόκκινο χαλί με τους followers της.

Keep going JLO!

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Μπορεί να είναι 51, αλλά σίγουρα μοιάζει με 30. Αυτά είναι τα 5 μυστικά διατροφής και ομορφιάς, της Jennifer Lopez

Τα 50 είναι τα νέα 30; Αυτές οι 3 celebrities το αποδεικνύουν, χαρίζοντας μας τα μυστικά ομορφιάς τους

Hair glow: Τα top 4 μυστικά των αγαπημένων μας celebrities για λαμπερά μαλλιά

Πηγές

https://www.elle.com/uk/beauty/g28490502/jennifer-lopez-best-hair-makeup-looks/?slide=20

https://www.harpersbazaar.com/beauty/hair/g5233/jlos-beauty-transformation/?slide=4

Σχετικά άρθρα