Η Μέγκαν Μαρκλ μετά από μια αποβολή, έφερε στην ζωή το δεύτερο παιδί της με τον Πρίγκιπα Χάρι

Πριν λίγες ημέρες η Μέγκαν Μάρκλ έφερε στην ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ονόματι Λίλιμπετ Νταϊάνα Μάουντμπαντεν– Ουίνσδορ. Με τα ονόματα αυτά τίμησαν τόσο την Βασίλισσα Ελισάβετ, αφού το Λίλιμπετ είναι το υποκοριστικό της, καθώς και την αδικοχαμένη μητέρα του Χάρι, Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η Λίλιμπετ είναι το δεύτερο παιδί του πρώην πριγκιπικού ζεύγους, αφού τον τίτλο του πρωτότοκου τον κατέχει ο Άρτσι που γεννήθηκε το 2019.

Το μωρό γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Σάντα Μπάρμπαρα Κότατζ στην Καλιφόρνια, το πρωί της Παρασκευής, ενώ ο Χάρι ήταν παρών στον τοκετό.

Την χαρά τους σύμφωνα με τις πηγές του Μπάκιγχαμ, εξέφρασε η Βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς και όλη η βασιλική οικογένεια για το όγδοο στη σειρά διαδοχής βρέφος του βρετανικού θρόνου.

Στις ευχαριστίες φυσικά δεν έλειψε και ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και ο ηγέτης των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ.

Τα νέα ευτυχώς αυτή την φορά ήταν ευχάριστα για την Δούκισσα του Σάσσεξ, αφού τον περασμένο Ιούλιο υπέστη μια αποβολή στο δεύτερο παιδάκι της. Η ανακοίνωση όμως έγινε στις 25/11, με την ίδια να δίνει μια σπαρακτική συνέντευξη στους New York Times.

Εκεί έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή της και μίλησε για τον πόνο που βίωσε εκείνη την περίοδο. Όμως δεν στάθηκε μόνο στο τραγικό κομμάτι της υπόθεσης, αφού μοιράστηκε ανοιχτά με όλες τις γυναίκες που πέρασαν την ίδια ακριβώς κατάσταση με εκείνη, πως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Η δήλωση αυτή ήταν ένα πρωτοφανές φαινόμενο για την βασιλική οικογένεια, αφού ποτέ άλλοτε δεν έχει γίνει κάτι παρόμοιο, πράγμα που έκανε την Μέγκαν να ανέβει και άλλο στα μάτια του κόσμου.

Στην πρόσφατη συνέντευξη της Μέγκαν και του Χάρι στην Όπρα Γουίνφρει, Ο Χάρι είχε δηλώσει ” Τι καλύτερο μετά από ένα αγόρι, να έρθει ένα κορίτσι” Θα μείνουμε στα 2 παιδιά” .

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μέγκαν Μάρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, για την αποβολή στη 2η της εγκυμοσύνη

Μετά την αποβολή τον Ιούλιο, Ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν τη δεύτερη εγκυμοσύνη

Συνέντευξη βόμβα από την Μέγκαν Μαρκλ: Δεν θέλανε να κάνουν το παιδί μου Πρίγκιπα, γιατί φοβόντουσαν για το χρώμα του δέρματος του

Σχετικά άρθρα