Summer calling: Σας προτείνουμε 4 εντυπωσιακά makeup looks ιδανικά για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις

Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι θέλουμε να αισθανόμαστε όσο πιο άνετα γίνεται. Για αυτόν τον λόγο, τις περισσότερες φορές επιλέγουμε αέρινα ρούχα που μας δροσίζουν και δεν μας στενεύουν, ενώ επιλέγουμε ήπιους τόνους στα makeup look μας, χωρίς να παραλείπουμε σε καμία περίπτωση τις λάμψεις και τις juicy πινελιές. Αν θέλετε, λοιπόν, να αντλήσετε έμπνευση και νέες ιδέες για τα μακιγιάζ που θα πραγματοποιήσετε τους ερχόμενους μήνες, εμείς είμαστε εδώ για εσάς. 

Εσείς ποιες από τις παρακάτω προτάσεις θα επιλέξετε;

Φρεσκάδα και νεανικότητα

Το ζητούμενο είναι να φαινόμαστε όσο πιο φρέσκες και δροσερές γίνεται. Για να πετύχουμε, όμως, ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν χρειάζεται να προβούμε σε υπερβολές. Τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι πολύ απλά. Αρχικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε να ενυδατώνουμε την επιδερμίδα μας με την κρέμα που μας έχει συστήσει ο Δερματολόγος μας. Έπειτα, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τελειοποιήσουμε τη βάση μας προσθέτοντας λίγο foundation στο πινέλο μας και απλώνοντας το με ταμποναριστές κινήσεις. Όσον αφορά τα μάτια μπορούμε να τα αφήσουμε “γυμνά” ή να προσθέσουμε ιριδίζουσα σκιά σε γήινους τόνους με λίγη μάσκαρα. Το τελευταίο βήμα είναι το ρούζ και το lip gloss. Έτοιμες για βόλτα;

Soft smokey eyes

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τον περίγυρο σας με το μακιγιάζ σας, τότε αυτή η επιλογή είναι ιδανική για εσάς. Ποιος είπε ότι το smokey eye χρειάζεται να είναι πολύ βαρύ και να προορίζεται για τον χειμώνα; Επιλέξτε καφέ αποχρώσεις και δημιουργήστε ένα eye look που θα αγαπήσετε και θα υιοθετήσετε στις βραδινές – και όχι μόνο – εμφανίσεις σας.

Έντονα χείλη

Αν συγκαταλέγεστε σε εκείνη την ομάδα των ανθρώπων που αγαπούν τις έντονες αποχρώσεις στα χείλη, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Μην διστάσετε να εφαρμόσετε έντονα matte ή glossy lipsticks, χωρίς να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στα μάτια, ώστε να υπάρχει μια ισορροπία στην εμφάνιση σας. Απλό, λιτό και σίγουρα θα σας λύσει τα χέρια.

Coloured eyeliner

Ποια είναι η τάση που μονοπώλησε το ενδιαφέρον τον χειμώνα που μας πέρασε και συνεχίζει ακάθεκτο την ανοδική του πορεία;  Το χρωματιστό eyeliner, το οποίο ταιριάζει απίστευτα με όλα τα χρώματα ματιών, δημιουργώντας ένα updated look που είναι σίγουρα εντός της μόδας. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, σίγουρα αξίζει να του ρίξετε μια ματιά, επιλέγοντας το χρώμα της αρεσκείας σας.


Συμπερασματικά, το καλοκαιρινά μας μακιγιάζ δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα φορτωμένα και βαριά. Άλλωστε, το ζητούμενο είναι να αισθανόμαστε ανάλαφρες και αέρινες και όχι “παστωμένες”, ειδικά όταν η ζέστη είναι ανυπόφορη. Πειραματιστείτε, δοκιμάστε παιχνιδιάρικα looks και αφήστε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. 

Let’s go fashionistas!

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Σκουαλάνιο: Ποιο είναι το θαυματουργό συστατικό στο οποίο “ορκίζονται” όλες οι beauty editors;

Make up mistakes: Ποια είναι τα 5 βασικά λάθη που κάνουμε στο μακιγιάζ και φαινόμαστε μεγαλύτερες;

7 συμβουλές ομορφιάς που οι celebrities άνω των 50 ορκίζονται σε αυτές

Πηγές

https://www.elle.com/beauty/makeup-skin-care/a35852176/summer-2021-makeup-trends/

https://www.cosmopolitan.com/style-beauty/beauty/g35604220/summer-2021-makeup-trends/

Σχετικά άρθρα