3 πανεύκολα χτενίσματα που ταιριάζουν γάντι για το look της παραλιάς

Η εποχή που επιθυμούμε να περνάμε ολόκληρη την ημέρα μας πλάι στο κύμα με καλή παρέα, έξτρα δόσεις δροσιάς και αέρινα ρούχα μόλις έφτασε. Ωστόσο, ποια είναι τα χτενίσματα που πρέπει να προτιμήσουμε, ώστε να απολαύσουμε κάθε μοναδική στιγμή κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να το ανακαλύψουμε!

Κλασσικό ψαροκόκαλο

Η συγκεκριμένη επιλογή είναι, ίσως, η κορυφαία, καθώς προτιμάται από τις περισσότερες γυναίκες την θερινή περίοδο, αφού είναι πολύ εύκολη και φυσικά αρκετά stylish. Με αυτόν τον τρόπο και δεν θα μπαίνουν τουφάκια στο πρόσωπο μας και δεν θα ζεσταθούμε και θα παραμείνουμε κομψές και περιποιημένες. Πλέξτε τα μαλλάκια σας χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος!

Hair Clips

Μια από τις φετινές και αρκετά πολυδιαφημισμένες τάσεις, στις οποίες “ορκίστηκαν”, αλλά και υιοθετήσαν, εκατομμύρια Beauty Experts εκεί έξω ήταν τα hair clips. Τι εννοούμε με τον συγκεκριμένο όρο; Τα μικρά κοκκαλάκια και τα τσιμπιδάκια που αγαπούσαμε όσο τίποτα άλλο στην παιδική μας ηλικία, τα οποία, όπως καταλάβατε έκαναν την, αδιαμφισβήτητα, εντυπωσιακή επάνοδο τους. Προμηθευτείτε, λοιπόν, τα αγαπημένα σας και στολίστε τα μαλλιά σας με αυτά ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές των ειδικών.

Double Dutch Pigtails

Το δεδομένο χτένισμα παραπέμπει λίγο στις κλασσικές πλεξούδες, αλλά σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή που μας μεταφέρει για λίγο σε κάποια χώρα του εξωτερικού. Τα double Dutch pigtails είναι ιδανικά για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες, πανεύκολα στο να δημιουργηθούν και σίγουρα θα τα λατρέψετε όσο τίποτα άλλο. Ταυτόχρονα, αν έχετε πολύ μακριά μαλλιά και θέλετε να τα συμμαζέψετε με κάθε δυνατό τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε τις συγκεκριμένες “πλεξούδες” και να τις πιάσετε σε δυο μικρά, χαμηλά “κεφτεδάκια” στριφογυρίζοντας τες.

Επομένως, για ποιον λόγο πρέπει να κάνουμε την ζωή και την καθημερινότητα μας περίπλοκη; Ας υιοθετήσουμε, επιτέλους, ορισμένες εύκολες, γρήγορες και αποτελεσματικές επιλογές, ώστε να μπορέσουμε να χαρούμε την κάθε στιγμή, χωρίς να σκεφτόμαστε το πώς φαινόμαστε ή αν είμαστε αρκετά περιποιημένες και καλλωπισμένες. Αν είστε κι εσείς της ίδιας “ιδεολογίας”, δοκιμάστε τα παραπάνω χτενίσματα, τα οποία σίγουρα θα σας “λύσουν” τα χέρια και ξεχυθείτε στις παραλίες με σύνεση και ασφάλεια.

Καλές βουτιές!

Πηγές

https://www.goodhousekeeping.com/beauty/hair/g33407830/beach-hairstyles/

https://theeverygirl.com/10-easy-hairstyles-for-the-beach/

Σχετικά άρθρα