Αυτά είναι τα 3 ζευγάρια του Hollywood, που παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας, είναι μαζί και ευτυχισμένοι

Μελ Γκίμπσον

Ο Μελ Γκίμπσον αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους και ταλαχτούχους ηθοποιούς και σκηνοθέτες παραγωγούς της Αμερικής. Κάποιες από τις ταινίες για τις οποίες είναι γνωστός, είναι το Μάντ Μαξ και Φονικό όπλο, ενώ έχει σκηνοθετήσει και πρωταγονιστήσει στο Braveheart όπου κέρδισε και Όσκαρ. Το 2004 σκηνοθέτησε και έκανε την παραγωγή για τα Πάθη του Χριστού, όπου σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Από το 2014, ο 65χρονος Γκίμπσον έχει σχέση με την πρώην πρωταθλήτρια της ιππασίας και συγγραφέα Rosalind Ross. Η Ross γέννησε τον γιο τους και το ένατο παιδί του Γκίμπσον, Lars Gerard, στις 20 Ιανουαρίου 2017 στο Λος Άντζελες.

Η ίδια είναι 30 ετών και λόγω του τεράστιου χάσματος ηλικίας τους, το ζευγάρι αντιμετώπισε αρκετή κριτική μέσα στα χρόνια.

Ο ίδιος όμως ο Γκίμπς σε συνέντευξη του στο The Mirror Mel, δήλωσε: «Όσον αφορά την ηλικία και τις σχέσεις, είναι απλώς ένας αριθμός. Η ίδια είναι ενήλικας και είναι υπεύθυνη για τις αποφάσεις της. Σίγουρα στην αρχή υπήρχαν ανησυχίες αλλά είναι πολύ ξεχωριστό άτομο.

Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, αποτελεί ίσως έναν από τους σημαντικότερους ηθοποιούς, σκηνοθέτες και παραγωγούς της γενιάς του. Βραβευμένος με Όσκαρ, Χρυσές Σφαίρες, BAFTA και άλλα πολλά, ο 60χρονος γκριζομάλλης καρδιοκατακτητής έχει απασχολήσει ιδιαίτερα για την προσωπική του ζωή, αφού για πολλά χρόνια θεωρούταν ως ένας από τους πιο σεξι άντρες του κόσμου.


Ο Κλούνεϊ αρραβωνιάστηκε την Λιβανοβρετανίδα δικηγόρο σε υποθέσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αμάλ Αλαμουντίν στις 28 Απριλίου 2014. Τον Ιούλιο του 2014 ο Κλούνεϊ δημοσίως κατέκρινε την βρετανική εφημερίδα Daily Mail μετά από δημοσίευμα που υποστήριζε ότι η μητέρα της Αλαμουντίν είναι ενάντια στον γάμο τους εξαιτίας θρησκευτικών αιτιών. Όταν η εφημερίδα απολογήθηκε για την εσφαλμένη είδησή της, ο Κλούνεϊ αρνήθηκε να δεχτεί τη συγγνώμη. Αποκάλεσε την εφημερίδα ως “το χειρότερο είδος ενημέρωσης. Κάποιος που δημιουργεί τις ειδήσεις του εις βάρος των αναγνωστών του”.

Στις 7 Αυγούστου 2014 ο Κλούνεϊ και η Αλαμουντίν ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους στην Βασιλική Εκκλησία του Κένσινγκτον στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Αλαμουντίν και ο Κλούνεϊ παντρεύτηκαν επισήμως στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 με κουμπάρο τον Γουόλτερ Βελτρόνι, πρώην δήμαρχο της Ρώμης.

Στις 9 Φεβρουαρίου 2017 στην τηλεοπτική εκπομπή The Talk του καναλιού CBS αναφέρθηκε ότι η Αμάλ ήταν έγκυος και ότι περίμενε δίδυμα. Στις 6 Ιουνίου 2017 η Αμάλ γέννησε μια κόρη, την Έλλα, και έναν γιο, τον Αλεξάντερ.

Μπορεί η ίδια να είναι 43 χρονών και να έχουν 17 χρόνια διαφορά, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε από το να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Πριγιάνκα Τσόπρα

Η Πριγιάνκα Τσόπρα, θεωρείτε μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη, αφού το 2000 βγήκε Μις Ινδία και Μις Κόσμος, κάνοντας την, την 5η Ινδή κάτοχο του τίτλου και τη 4η Ινδή εστεμμένη σε διάρκεια επτά ετών (1993-2000).

Ταυτόχρονα η Τσόπρα σπούδαζε ως Μηχανικός, ωστόσο μετά την νίκη της στράφηκε στο κρυφό της πάθος την ηθοποιία. Σήμερα η 38χρονη θεωρείτε το πιο περιζήτητο όνομα στο Bollywood και όχι μόνο, αφού στο βιογραφικό της έχει 66 ταινίες.

Στην χώρα μας έγινε πιο γνωστή λόγο του πρωταγωνιστικού της ρόλου στην Αμερικανική σειρά όπου έκανε και το ντεμπούτο της στις ΗΠΑ, με όνομα Quantico.

Η δημοτικότητα της όμως αυξήθηκε και άλλο, όταν τον Μάιο του 2018 ξεκίνησε να βγαίνει με τον επιτυχημένο τραγουδιστή Νικ Τζόνας. 3 μήνες αργότερα αρραβωνιάστηκαν στη Μουμπάι και τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς παντρεύτηκαν σε έναν παραμυθένιο γάμο, γεμάτο από αρώματα Ινδίας και Αμερικής, αφού τίμησαν και τις δύο παραδώσεις. Μετά το γάμο, η Τσόπρα άλλαξε επίσημα το ονοματεπώνυμο της σε “Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας”.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στο Met Gala του 2017 όταν και οι δύο ντύθηκαν από τον Ralph Lauren. Όπως όμως έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξη της ο κατά 10 χρόνια μικρότερης της Νικ Τζόνας την προσέλκυσε για πρώτη φορά μέσω μηνύματος στο instagram.

Πηγές

https://www.womenshealthmag.com/relationships/g20871722/celebrity-couple-age-gap/?slide=58

https://en.wikipedia.org/wiki/Priyanka_Chopra

https://en.wikipedia.org/wiki/George_Clooney

https://en.wikipedia.org/wiki/Mel_Gibson

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Αυτοί είναι οι 3 celebrities που άλλαξαν το πραγματικό τους όνομα για να κάνουν καριέρα

Αυτές είναι οι 3 celebrities, που μοιράζονται συμβουλές γυμναστικής και “δίαιτες” του Χόλιγουντ

Σχετικά άρθρα