Πες ναι στην βιωσιμότητα και την οικολογική συνείδηση και ανακάλυψε τις 4 τάσεις στα τζιν παντελόνια που θα ανανεώσουν το στιλ σου

Όπως τα λευκά μπλουζάκια, τα κλασικά σακάκια και τα μαύρα μίνι φορέματα έτσι και τα τζιν παντελόνια κατέχουν σημαντική θέση στην ντουλάπα μας. Από το πρωί έως το βράδυ είτε θέλουμε να είμαστε άνετοι για μια casual εμφάνιση είτε πιο κομψοί για μια βραδινή έξοδο. Η δυναμική τους στον κόσμο της μόδα είναι ισχυρή και αυτές είναι οι νέες τάσεις:

Ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις

Όταν σκεφτόμαστε τζιν, πάντα σκεφτόμαστε αποχρώσεις του μπλε. Φέτος είναι η εποχή των λευκών και μπεζ. Γενικά το ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι θα σας βοηθήσει για μια μοντέρνα και μινιμαλιστική εμφάνιση. Αποτελεί από τις σωστές επιλογές για τη δημιουργία μιας διαχρονικής γκαρνταρόμπας.

Total

Αν δεν το έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα, τι θα λέγατε να δώσετε την ευκαιρία στην άνεση και στην αβίαστη κομψότητα που δίνουν οι τζιν φόρμες; Αν δεν σας πείσαμε ακόμα μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδυάστε ένα τζιν πουκάμισο και παντελόνι στον ίδιο τόνο. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Μεταποιήστε το τζιν σας

Τα  ψηλόμεσα τζιν παντελόνια σε ίσια γραμμή αποτελούν την απόλυτη τάση ειδικά όταν φτάνουν πάνω από τον αστράγαλο. Μη διστάστε λοιπόν να μεταποιήσετε το παλιό σας τζιν κόβοντάς το και μετατρέποντάς το σε κομμάτι κλειδί στην γκαρνταρόμπα σας. Συνδυάστε το με πουκάμισο ή ένα απλό t-shirt.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Felicia Akerstrom (@fakerstrom)

Βιωσιμότητα

Χάρη σε πολλά συνειδητά brands, έχουμε αρχίσει να δίνουμε όλο και μεγαλύτερη σημασία στην υγεία του πλανήτη μας. Όσον αφορά το τζιν, η αλήθεια είναι πως επιβαρύνει αρκετά το περιβάλλον. Τα καλά νέα είναι πως τα περισσότερα πλέον brands διαθέτουν ανακυκλωμένα ή εναπομείναντα υφάσματα και βιώσιμες βαφές. Οπότε επιλέξτε συνειδητά. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Felicia Akerstrom (@fakerstrom)

Σχετικά άρθρα