Summer Manicure: Σας προτείνουμε τις 5 πιο trendy καλοκαιρινές ιδέες για το καλοκαιρινό manicure σας

Τα περιποιημένα άκρα βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του προγράμματος και των προτεραιοτήτων μας, καθώς είναι πολύ βασικά και χρειάζεται να τα επιμελούμαστε και να τα φροντίζουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο και συχνότερα μπορούμε. Αν θέλετε, λοιπόν, να δημιουργήσετε στον καναπέ σας τα πιο εντυπωσιακά, δροσερά και άκρως καλοκαιρινά nail arts, τότε δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από τις παρακάτω ιδέες που σας προτείνουμε και να μας εμπιστευθείτε με τα μάτια κλειστά.

Minimalistic Swirl

Το συγκεκριμένο nail art θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε διακριτικό, με μινιμαλιστικές τάσεις και αδαμφισβήτητα πάρα πολύ chic. Επομένως, αν συγκαταλέγεστε σε εκείνες τις γυναίκες που δεν θέλουν τα νύχια τους να κάνουν “μπαμ” από χιλιόμετρα μακριά, δεν έχετε παρά να τα προτιμήσετε. Πολύ απλά, βάψτε τα με ένα nude, pastel ή off white χρώμα, αφήστε τα να στεγνώσουν και με ένα μικρό, λεπτό πινελάκι, το οποίο θα βουτήξετε σε μια άλλη απόχρωση, δημιουργήστε μικρές ακανόνιστες γραμμές σε όλη την επιφάνεια. 

Fly higher, darling

Αν αγαπάτε τις πεταλούδες και θέλετε να τις εντάξετε στο καλοκαιρινό σας μανικούρ, εμείς σας βρήκαμε τον τρόπο. Βάψτε τα νύχια σας με οποιοδήποτε χρώμα εσείς επιθυμείτε, προμηθευτείτε μικρά ή και μεγαλύτερα σε μέγεθος αυτοκόλλητα manicure με πεταλούδες και κολλήστε τα στην επιφάνεια των νυχιών σας. Απλό, αλλά πολύ εντυπωσιακό!

Nude Pink forever

Το nude pink είναι ένα κλασσικό χρώμα που δεν θα φύγει ποτέ από τα trends και προτιμάται ανεξάρτητα από την εποχή ή την περίσταση, καθώς ταιριάζει με όλα! Για ποιον λόγο, λοιπόν, να μην το προτιμήσετε; Άλλωστε, η διαχρονικότερη αξία στο μανικιούρ είναι η διακριτικότητα.

Red and White

Κόκκινο του πάθους και λευκό της αγνότητας. Τα δυο αντικρουόμενα, μεταξύ τους, χρώματα που τραβούν όλα τα βλέμματα και συμβάλλουν με τον τρόπο τους στη δημιουργία ενός άκρως εντυπωσιακού manicure look. Αν θέλετε να τα συνδυάσετε, τότε δεν έχετε παρά να βάψετε ορισμένα νύχια κόκκινα και τα υπόλοιπα λευκά, στολίζοντας τα με μικρά στρασάκια, βουλίτσες από μανό ή άλλα αυτοκολλητάκια της επιλογής σας. Μην το φοβηθείτε και μην διστάσετε στιγμή!

Mutlicolor Manicure

Μπορείτε να το ακούσετε ως Multicolor ή Rainbow Manicure, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αν έχετε βαρεθεί τα κλασσικά nail arts και επιθυμείτε κάτι απλό, αλλά πολύ πιο παιχνιδιάρικο, τότε αυτή είναι η καταλληλότερη επιλογή για εσάς. Βάψτε τα νύχια σας με διαφορετικό χρώμα το καθένα και τραβήξτε όλα τα βλέμματα για τον καλύτερο λόγο. Μπορείτε να κινηθείτε σε παστέλ τόνους, οι οποίοι είναι trendy και 100% fashionable ή να τα χωρίσετε στη μέση βάφοντας ορισμένα με πιο ήπιους τόνους και άλλα με neon, έντονες αποχρώσεις. Ακόμα μια εναλλακτική λύση είναι να προτιμήσετε μια πιο nude βάση και να δημιουργήσετε ακανόνιστα σχήματα με διάφορα χρώματα στην επιφάνεια του καθενός. Ρόμβοι, κύκλοι, τρίγωνα, τετράγωνα, όλα βρίσκονται εντός του προγράμματος και των προτιμήσεων σας!

Συμπερασματικά, ένα εντυπωσιακό manicure μπορεί να επιτευχθεί με τα πιο απλά βήματα. Αυτό που πρέπει να έχετε, είναι όρεξη για δημιουργία, καλή διάθεση και αρκετή φαντασία. Καθίστε αναπαυτικά και ξεκινήστε το πιο πολύχρωμο ταξίδι στον κόσμο του nail art.

Πηγές

https://www.harpersbazaar.com/beauty/nails/g35886230/summer-2021-nail-trends/

https://www.cosmopolitan.com/style-beauty/beauty/g35616640/summer-2021-nail-trends/

Σχετικά άρθρα