Αυτά είναι τα 3 ζευγάρια που παρ’ ότι δεν άντεξαν στον χρόνο, ο χωρισμός τους έγινε viral

Taylor Swift και Harry Styles

Η Taylor Swift, εκτός από πολύ επιτυχημένη καριέρα, έχει και την φήμη της “ακατάλληλης για σχέση” αφού οι φορές που έχει χωρίσει και έχει γράψει τραγούδι για τους πρώην της, δεν μετριούνται στα δύο χέρια.

Ένας από τους πιο γνωστούς χωρισμούς, ήταν και εκείνος με τον Harry Styles. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο τους ήταν μαζί το από το 2012-2013.

Στα τέλη της ίδιας χρονιάς και μετά από έναν επεισοδιακό χωρισμό, η Taylor γράφει τραγούδι με τίτλο “Ήξερα πως ήσουν μπελάς”. Το μαρτύριο όμως για τον Harry, δεν τελειώνει εκεί αφού η ίδια άνοιξε τα βραβεία Grammys με ένα νέο τραγούδι κατά του πρώην της, με τίτλο “Δεν πρόκειται να είμαστε ποτέ ξανά μαζί”. Τέτοιες κινήσεις στα Grammies είναι πολύ γνωστές, αφού κατά καιρούς έχουν γίνει και από άλλους καλλιτέχνες. Όμως τα επόμενα δύο περιστατικά ξεπερνούν κάθε όριο έχθρας, με πρώτο και καλύτερο την δήλωση της Taylor στην απονομή, όπου ευχαρίστησε μέσα από τα βάθυ της καρδιάς της τον πρώην της, γιατί της χάρισε το πολυπόθητο βραβείο Grammy. Το κερασάκι όμως στην τούρτα, ήταν η ατάκα της ίδιας, όπου φανερά εκνευρισμένη και μπροστά στις κάμερες είπε “βούλωσε το”, όταν ο πρώην της Harry Styles ευχαριστούσε το κοινό για το βραβείο που μόλις είχε κερδίσει.

Perrie Edwards και Zayn Malik

Έτος 2015 και ένα από τα πιο καυτά ειδύλλια είχε μόλις καταστραφεί. Ο λόγος για την Perrie Edwards και τον Zayn Malik. Και οι δύο πασίγνωστοι καλλιτέχνες της Βρετανικής σκηνής, με την Perrie να κατακτά τα charts με το συγκότημα της Little mix και τον Zayn να καίει καρδιές εκατομμυρίων κοριτσιών ανά τον κόσμο με το συγκρότημα του One Direction.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2012 στο UK X-factor, όπου o Zayn είχε πάρει μέρος. Η γνωριμία έγινε στα πλαίσια του διαγωνισμού, αφού η Perrie μαζί με το συγκρότημα της, ήταν οι νικήτριες του 2011. Οι δύο τους ερωτεύτηκαν και έγιναν μέσα σε μια νύχτα το πιο διάσημο ζευγάρι της Βρετανίας. Τα χρόνια περνούν και ο Zayn κάνει πρόταση για αρραβώνα. Όλα μοιάζουν μαγικά μέχρι την στιγμή του χωρισμού.


2015 και οι φήμες για απιστία είχαν ήδη φουντώσει, με τον Zayn να αποχωρεί ταυτοχρόνως από τους One Direction για να ξεκινήσει solo καριέρα. Η Perrie εκείνη την περίοδο ετοιμάζεται για την μεγάλη περιοδεία με τις Little Mix. Ο χωρισμός είναι γεγονός και έρχεται με τον χειρότερο τρόπο: “Ένα μήνυμα στο κινητό”.

Η Perrie δήλωσε πως η συγκεκριμένη στιγμή, ήταν η χειρότερη της ζωής της, αφού το μήνυμα ήρθε λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για την περιοδεία. Οι φήμες έγιναν πραγματικότητα με τον Zayn να βρίσκεται σε σχέση με το μοντέλο και πλέον μητέρα του παιδιού του Gigi Hadid. Ο Zayn μάλλον ήθελε να αφήσει τα πάντα πίσω του, αφού αποχώρησε από το συγκρότημα, την δισκογραφική και την σχέση του, σε λίγες μόνο εβδομάδες.

H Perrie όμως σαν σωστή πρώην, δεν τον άφησε έτσι και έγραψε τραγούδι με τίτλο “Shout out to my EX”, στο οποίο αναφέρει τους εξής στίχους: “Εύχομαι η νυν σου να μην προσποιείται στο σεξ όπως εγώ”, “Σου πήρε 4 χρόνια να με χωρίσεις, όμως μην φοβάσαι το έχω ξεπεράσει”, “Να ξέρεις είμαι πολύ κουλ με όλο αυτό”, “Δεν ξέρω εάν σε αγάπησα τελικά τόσο πολύ”.

Selena Gomez και Justin Bieber

Για χρόνια η σχέση της Selena και του Justin, θεωρούταν ως μια από τις πιο επιτυχημένες και τοξικές σχέσεις ταυτοχρόνως, αφού άφησε και στους δύο πολλά εκατομμύρια, αλλά ακόμη πιο πολλά προβλήματα ψυχικής και σωματικής υγείας.

Τα πράγματα όμως έφτασαν στο αποκορύφωμά τους, όταν το 2016, ο Justin απείλησε να κλείσει τα κοινωνικά του δίκτυα, αφού οι οπαδοί του τον έβριζαν κάτω από μια φωτογραφία με την καινούργια του τότε κοπέλα Sofia Richie. Στη συνέχεια, η Selena μπήκε και σχολίασε κάτω από την φωτογραφία του, λέγοντας πως: “Εάν δεν μπορείς να χειριστείς το μίσος των θαυμαστών, σταμάτα να δημοσιεύεις φωτογραφίες της νέας κοπέλας σου.”

Σε απάντηση, ο Justin έγραψε, “Είναι αστείο να βλέπεις ανθρώπους που με χρησιμοποίησαν για λίγη προσοχή και ακόμα προσπαθούν το ίδιο πράγμα. Κρίμα, αλλά όλα καλά.”

Το επεισόδιο τελείωσε με τη Selena να ζητά συγγνώμη στο Snapchat λέγοντας πως: “Αυτό που είπα ήταν εγωιστικό και άσκοπο.” O Justin μετά από λίγο διέγραψε εντελώς τη φωτογραφία.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Αυτά είναι τα 3 ζευγάρια του Hollywood, που παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας, είναι μαζί και ευτυχισμένοι

Αυτοί είναι οι 3 celebrities που άλλαξαν το πραγματικό τους όνομα για να κάνουν καριέρα

Πηγές

https://www.womenshealthmag.com/sex-and-love/g19380547/celebrities-shading-exes-tweets-lyrics/?slide=1

Σχετικά άρθρα