30 days challenge: Έτσι θα πείτε αντίο στα πλαδαρά μπούτια και θα χάσετε το λίπος ανάμεσα στα πόδια

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ! Έξω επικρατεί καύσωνας πράγμα που επιβάλει όσο το δυνατόν περισσότερα ρούχα! Έτσι τα φορέματα, τα σορτς και οι φούστες δίνουν και παίρνουν. Όμως για κάποιες από εμάς, αυτού του τύπου ρούχα αποτελούν κόκκινο πανί. Θες τα παραπανίσια κιλά; Θες η χαλάρωση που έχει επέλθει με την ηλικία; Το σίγουρο είναι πως μπορεί να διστάζουμε να φορέσουμε κάτι άνετο και δροσερό, απλά επειδή θέλουμε να κρύψουμε τις ατέλειες του σώματός μας, επιλέγοντας τελικά πιο φαρδιά και όχι κολακευτικά ρούχα.

Έτσι σήμερα αποφασίσαμε να σας δείξουμε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που σκοπό έχει να μειώσει το λίπος στην περιοχή των ποδιών και πιο συγκεκριμένα στα μπούτια, που για πολλές από εμάς αποτελεί ένα αδύναμο σημείο, αφού εκεί βρίσκονται οι λιποαποθήκες μας.

Σε 30 ημέρες πείτε αντίο στα πλαδαρά πόδια

Στο σημερινό πρόγραμμα γυμναστικής θα δούμε πως μέσα σε 30 ημέρες μπορούμε να πούμε αντίο στα πλαδαρά πόδια και να χτίσουμε πιο όμορφα και σφριγηλά μπούτια. Ο χρόνος άσκησης είναι 40 δευτερόλεπτα και ακολουθούν 10 δευτερόλεπτα ξεκούρασης μετά από κάθε σετ.

Το πρόγραμμα διαρκεί 30 ημέρες, οπότε

Stay Fit, Stay Healthy!!!

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με τις ασκήσεις εδώ

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Εξαφάνισε μια για πάντα το ανεπιθύμητο κρέμασμα στα μπράτσα (Μόνο σε 15 λεπτά)

Απόκτησε λεπτές γάμπες (Σε μόνο 11 λεπτά) και φόρα άφοβα τα καλοκαιρινά σου outfit

Article Image coverhttp://www.depositphotos.com/

Σχετικά άρθρα