Αυτοί είναι οι 3 celebrities που δεν φοβήθηκαν το στεφάνωμα και τις δεσμεύσεις και παντρεύτηκαν 3 φορές

Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ εκτός από επιτυχημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός, είναι γνωστή και για τα ειδύλλια που είχε στη ζωή της, αφού απασχολούσαν ιδιαίτερα τον ξένο τύπο. Εκτός όμως από σχέσεις αστραπής η 51 χρονη λατίνα ποπ σταρ, έχει κάνει και 3 γάμους. Παρ’ ολίγον θα ήταν 4 γάμοι, αλλά από ότι φάνηκε η καραντίνα δεν βοήθησε ιδιαίτερα το ζευγάρι και έτσι χώρισαν. 

Πάμε όμως να δούμε πιο λεπτομερώς κάποια πράγματα;

Στα γυρίσματα της ταινίας «Blood and Wine» γνώρισε τον Οχάνι Νόα και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Παντρεύτηκαν στις 22 Φεβρουαρίου 1997 αλλά ύστερα από περίπου ένα χρόνο, τον Ιανουάριο του 1998, πήραν διαζύγιο.

Τον Σεπτέμβριο του 2001, παντρεύτηκε τον χορευτή Κρις Τζαντ αλλά κι αυτός ο γάμος είχε άδοξο τέλος, αφού τον Ιούνιο του 2002, χώρισαν. Έπειτα, έκανε σχέση με τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ με τον οποίο αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002 και τελικά χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2003

Τον Ιανουάριο του 2004, ξεκίνησε τη σχέση της με τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι (με τον οποίο γνωρίζονταν ήδη από το 1999) και λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο του 2004, παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη όπου και ζούσαν. Τον Νοέμβριο του 2007, το ζευγάρι ανακοίνωσε από κοινού την εγκυμοσύνη της Λόπεζ, και τελικά στις 22 Φεβρουαρίου 2008, γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, Έμα Μάριμπελ και τον Μαξιμίλιαν Ντέιβιντ. Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούλιο του 2011.


Από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι τον Αύγουστο του 2016, είχε μια on-off σχέση με τον χορευτή Κάσπερ Σμαρτ.

Τον Φεβρουάριο του 2017 ξεκίνησε τη σχέση της με τον πρώην παίκτη του μπέιζμπολ, Άλεξ Ροντρίγκεζ. Τον Μάρτιο του 2019, αρραβωνιάστηκαν ενώ το 2020 ανέβαλαν τον γάμος τους λόγω της COVID-19. Tον Απρίλιο του 2021 όμως ήρθε το τέλος, αφού ανακοίνωσαν το χωρισμό τους. Μετά τον χωρισμό της από τον Ροντρίγκεζ, έγινε γνωστή η επανασύνδεση της με τον πρώην αρραβωνιαστικό της και ηθοποιό Μπεν Άφλεκ. Τώρα τα πράγματα δεν έχουν παρά να δούμε πως θα εξελιχθούν για αυτό το νέο καυτό ζευγάρι της showbiz.

Τομ Κρουζ

Ο Τομ Κρουζ αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους ηθοποιούς όλων των εποχών, αφού με τις ταινίες του έχει αφήσει ιστορία.

Τι σύμβαίνει όμως στην προσωπική του ζωή;

Ο Κρουζ είχε σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Οι Πονηρές Δουλειές ενός Πρωτάρη (Risky Business) Ρεμπέκα Ντε Μορνέ, με την οποία συζούσαν στη Νέα Υόρκη από το 1983 μέχρι το 1985.

Το Μάιο του 1987 παντρεύτηκε την ηθοποιό Μίμι Ρότζερς αλλά χώρισαν το Φεβρουάριο του 1990. Μάλιστα φημολογείται πως εκείνη τον μύησε στην Σαηεντολογία.

Στα γυρίσματα της ταινίας Μέρες Κεραυνού (Days of Thunder), γνώρισε τη δεύτερη σύζυγό του, Νικόλ Κίντμαν. Οι δύο τους παντρεύτηκαν το Δεκέμβριο του 1990. Μαζί υιοθέτησαν δύο παιδιά, την Ιζαμπέλα Τζέιν και τον Κόνορ Άντονι. Χώρισαν όμως το Φεβρουάριο του 2001. Έκτοτς ο Κρουζ διατηρούσε σχέση με την Πενέλοπε Κρουζ συμπρωταγωνίστριά του στο Vanilla Sky. Η σχέση τους όμως τελείωσε άδοξα το 2004.

Ένα χρόνο αργότερα και τον Απρίλιο του 2005, ο Κρουζ ξεκίνησε να βγαίνει με την Κέιτι Χολμς. Ένα μήνα μετά, ο Κρουζ εξέφρασε δημοσίως την αγάπη του για τη Χολμς στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ και τον Οκτώβριο του 2005, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένουν παιδί. 2006 και η κόρη τους, Σούρι είναι γεγονός. Η Σούρι αποτελεί το πρώτο και το μοναδικό βιολογικό παιδί του Κρουζ. Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 18 Νοεμβρίου 2006 οι δύο τους παντρεύτηκαν στην Ιταλία. Όμως ούτε και αυτή η σχέση δεν κράτησε αφού στις 29 Ιουνίου του 2012, ανακοινώθηκε ότι η Χόλμς κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από πεντέμιση χρόνια γάμου. Έκτοτε ο Τομ Κρουζ δεν έχει κάνει καμία σχέση. Μάλλον του στοίχισε αρκετά ο χωρισμός με την Κέιτι Χολμς.

Κέιτ Γουίνσλετ

Η πολυβραβευμένη Αγγλίδα ηθοποιός που μας έχει κάνει να κλάψουμε ουκ ολίγες φορές με την ερμηνεία της στον Τιτανικό, έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με την προσωπική της ζωή, παρ’ ότι δεν ήταν πολυτάραχη όπως των προηγούμενων δύο.

Το Νοέμβριο του 1998 παντρεύτηκε το σκηνοθέτη Τζιμ Θρίπλετον με τον οποίο απέκτησε τον Οκτώβριο του 2000 μία κόρη, τη Μία Χάνεϊ Θρίπλετον. Το Δεκέμβριο του 2001 όμως το ζευγάρι πήρε διαζύγιο.

Δύο χρόνια αργότερα και τον Μάιο του 2003, παντρεύτηκε τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Σαμ Μέντες. Μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Τζο Άλφι Γουίνσλετ Μέντες, ο οποίος γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 2003. Το Μάρτιο του 2010, το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό τους, ενώ το διαζύγιο εκδόθηκε επίσημα το 2011.

Μετά τον χωρισμό της η Γουίσλετ είχε ένα φλερτάκι με τον Louis Dowler, όμως δεν κράτησε πολύ.

Τον Αύγουστο του 2011, και ενώ η Γουίνσελτ βρισκόταν για διακοπές στο σπίτι του Ρίτσαρντ Μπράνσον, γνώρισε τον ανηψίο τους και τρίτο σύζυγο της Νεντ Έιμπελ Σμιθ (Ned Abel Smith, αργότερα Ned Rocknroll). Η αφορμή της γνωριμίας ήταν η εκδήλωση μια πυρκαγιάς στο σπίτι που έμεναν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Δεκέμβριο του 2012 στην Νέα Υόρκη και ένα χρόνο αργότερα (7 Δεκεμβρίου 2013) έκαναν τον γιο τους, Μπέαρ Μπέιζ Γουίνσλετ (Bear Blaze Winslet), στην Αγγλία, όπου και είχαν μετακομίσει.

Πηγές

https://www.womenshealthmag.com/life/g33831314/celebrities-who-have-been-married-three-or-more-times/?slide=4

https://en.wikipedia.org/wiki/Kate_Winslet

https://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Cruise

https://en.wikipedia.org/wiki/Jennifer_Lopez

Σχετικά άρθρα