Καλοκαίρι 2021: 5 νέες τάσεις στα μαγιό για όλους τους σωματότυπους

“Όλα τα σώματα είναι για την παραλία” με αυτό το μότο γεμάτο αυτοπεποίθηση υποδεχόμαστε επιτέλους το φετινό καλοκαίρι καθώς οι διακοπές για κάποιους ήδη έχουν ξεκινήσει.  

Φέτος οι τάσεις δεν αφορούν συγκεκριμένους σωματότυπους γυναικών καθώς οι σχεδιαστές ανέβασαν φέτος στην πασαρέλα γυναίκες με κάθε είδους σώμα. Έτσι λοιπόν, καθεμία από εσάς μπορεί να ακολουθήσει τις νέες τάσεις από animal print, cut outs, pastel αποχρώσεις ακόμα και μαγιό με διαφορετικές υφές. 

Δείτε τις νέες πέντε τάσεις για το φετινό καλοκαίρι και υιοθετήστε όποια σας ταιριάζει και νιώστε υπέροχα :

Animal Print 

Το animal print έχει πια διαχρονική αξία έτσι και φέτος, θα βρεις στην αγορά πληθώρα από διάφορα μοτίβο (λεοπάρ, αγελάδα, τιγρέ, παγόνι, φιδιού, ζέβρας). Είτε μπικίνι είτε ολόσωμο, εκτός όμως από τις κλασικές ουδέτερες αποχρώσεις τόλμησε το χρώμα. 

Βολάν 

Αν είστε λάτρης του κλασσικού αλλά με διάθεση να δώσετε μια διαφορετική νότα στην εμφάνιση σας στην παραλία, επιλέξτε μαγιό με βολάν. Τα βολάν ενώ δίνουν μια ρετρό, παραμένουν διαχρονικά. 

Pastel 

Και αφού η απόλυτη τάση το χειμώνα ήταν οι pastel αποχρώσεις, κάπως έτσι η τάση αυτή μεταφέρθηκε και στα μαγιό. Μια απόλυτα ρομαντική τάση με minimal διάθεση. 

Metallic – Shiny 

Από τα πιο εντυπωσιακά beachwear  είναι τα μαγιό σε μεταλλικές και shiny υφές. Λάμψε  μέσα από αυτά, συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα. 

Cut Out 

Ευτυχώς η απόλυτη τάση για το 2021 ήρθε και στα μαγιό δηλαδή τα cut outs ή αλλιώς κοψίματα. Κολακεύει όλους τους σωματότυπους δίνοντας έμφαση μόνο στα δυνατά σας σημεία. 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Total White: Η απόλυτη καλοκαιρινή τάση που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα

Ψάθινες Τσάντες: Το απόλυτο trend για το καλοκαίρι του 2021

Ψάθινα Καπέλα: To απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ

Σχετικά άρθρα