Αυτοί είναι οι 3 πιο διάσημοι celebrities για το 2021

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς, βρίσκεται στο προσκήνιο από τη δεκαετία του 1990. Με το όνομα της να γίνεται πρωτοσέλιδο τόσο για τις κυκλοφορίες της Hit Me Baby One More Time, όσο και για τα διάφορα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει. Η ίδια αναφέρεται συχνά ως “The Princess of Pop”, αφού έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και κέρδισε πάνω από 100 βραβεία καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας της. Μετά τον χωρισμό της με τον Τζάστιν Τίμπερλέικ, και το διαζύγιο της με τον Κέβιν Φεντερλίν, ήρθε η κατηφόρα, αφού η Σπίαρς μπήκε σε σε κλινική αποκατάστασης ναρκωτικών, ξύρισε δημόσια όλα τα μαλλιά της και τσακώθηκε πολλές φορές με τους παπαράτσι. Το 2021, η Μπρίτνεϊ ήρθε ξανά στην επικαιρότητα, αφού μέσω ενός ντοκιμαντέρ, αποκαλύφθηκε για χρόνια όλη της η εικόνα και η περιουσία είναι περιορισμένη και ελεγχόμενη από τον πατέρα της, πράγμα που της προκάλεσε τα προβλήματα ψυχικής υγείας. Ο συντηρητικός αυτός ρόλος του πατέρα της, οδήγησε στο κίνημα #FreeBritney, κάνοντας πολλούς ανθρώπους να καταλάβουν τους λόγους που η Σπίαρς συμπεριφερόταν τόσο αλλόκοτα στην καριέρα της. 

Ολίβια Ροντρίγκο

Η Ολίβια Ροντρίγκο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αστέρια του 2021. Η 18χρονη τραγουδήστρια κυκλοφόρησε το ντεμπούτο single Driver’s License τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, και έγινε μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες σταρ στον κόσμο της μουσικής, με τους αντιπάλους όπως  Taylor Swift και  Ariana Grande. Το πρώτο single της Ολίβια, κατάφερε να σπάσει όλα τα ρεκόρ παγκοσμίως στην ιστορία του Spotify και την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, συγκέντρωσε πάνω από 127 εκατομμύρια παγκόσμιες ακούσματα. Ακόμα έφτασε πρώτο στην λίστα των charts σε 10 χώρες παγκοσμίως. Η ίδια έγινε γνωστή από την σειρά High School Musical, ως Paige Olvera.

Jungkook

Ο 23χονος Jungkook, κατέλαβε τον τίτλο του «Most-Searched in Google» solo artist στο Spotify και το πιο δημοφιλές Kpop είδωλο στο YouTube, για το 2ο21. Ο Jungkook βρίσκεται στο Κορεάτικο boy band BTS, όπου αποτελεί το δημοφιλέστερο συγκρότημα του κόσμου. Μάλιστα κατάφεραν να ξεπεράσουν και τους Beatlesλ αφού είναι οι μοναδικοί μετά από αυτούς που τα άλμπουμ τους βγήκαν νούμερο 1, τέσσερεις φορές σε λιγότερο από 2 χρόνια. Ακόμα κατατάχθηκαν στους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους του Times, ως «Princes of Pop» το 2019.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Αυτοί είναι οι 3 celebrities που άλλαξαν το πραγματικό τους όνομα για να κάνουν καριέρα

Αυτά είναι τα 3 ζευγάρια του Hollywood, που παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας, είναι μαζί και ευτυχισμένοι

Αυτά είναι τα 3 ζευγάρια που παρ’ ότι δεν άντεξαν στον χρόνο, ο χωρισμός τους έγινε viral

Σχετικά άρθρα