Εσπαντρίγιες: Βασι(λι)κή επιλογή για το καλοκαίρι του 2021

Η μόδα του 2021 επιβεβαιώνει πως οι  εσπαντρίγιες είναι οι πρωταγωνιστές της καλοκαιρινής σεζόν. Για να μάθετε πώς να τα φορέσετε, ρίξτε μια ματιά στους βασιλικούς συνδυασμούς της Letizia Ortiz και Kate Middleton.

Ένα φρέσκο ​​και εκλεπτυσμένο στιλ που αντιπροσωπεύει μια απλή και κομψή εμφάνιση, σίγουρα είναι ότι χρειαζόμαστε για τις καλοκαιρινές μας βόλτες.

Ακόμα και πριν γίνει βασίλισσα, η Letizia ήταν πάντα φαν αυτών των παπουτσιών. Ίσως χάρη σε αυτήν σήμερα, οι εσπαντρίγιες δεν είναι πλέον προνόμιο των διακοπών και της ξέγνοιαστης εμφάνισης. 

Φυσικά, η επανάσταση ξεκίνησε στην πασαρέλα του Yves Saint Laurent όταν τις λάνσαρε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1970. Χάρη στην συνεργασία που είχε ο γνωστός σχεδιαστής με τον Castañer. Και από τότε αυτή η ισπανική μάρκα έχει μπει στην καρδιά μας.

Αλλά δεν είναι το μόνο βασιλικό προφίλ που έχει δείξει αγάπη για τις εσπαντρίγιες με λουράκια μέχρι στον αστράγαλο. Η Kate Middleton επίσης: η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει στην καλοκαιρινή της ντουλάπα μια μικρή συλλογή από άνετες εσπαντρίγιες.

Letizia Ortiz

Kate Middleton

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Birkenstock: Τα αγαπημένα παπούτσια της βασίλισσας του μινιμαλισμού Κειτ Χολμς

Σχετικά άρθρα