Και όμως το μαγνήσιο μπορεί να δώσει τη λύση στον ιδρώτα σου. Ανακάλυψε πως εδώ!

Για χρόνια οι ειδικοί εκθειάζουν τα οφέλη του μαγνησίου στην υγεία μας, αφού το συγκεκριμένο μέταλλο προστατεύει από κατάθλιψη, ημικρανίες, ακμή, διαβήτη τύπου ΙΙ κλπ. Τι γίνεται όμως όταν το μαγνήσιο μπαίνει στο παιχνίδι και δίνει λύσεις στον ενοχλητικό ιδρώτα σου;

Τι λέτε, πάμε να το ανακαλύψουμε μαζί;

Τι είναι το μαγνήσιο

Το μαγνήσιο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα και πιο ευεργετικά μέταλλα του οργανισμού μας. Με πάνω από 600 βιοχημικές αντιδράσεις, το συγκεκριμένο μέταλλο θεωρείται ως ένα από τα πιο ξεχωριστά της φύσης, αφού τόσο η σωστή ποσότητα, όσο και η έλλειψη του μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές αλλαγές σε εγκέφαλο και σώμα.

Ποια τα 6 σημαντικότερα οφέλη του στην υγεία μας;

  • Βοηθά στον έλεγχο της κατάθλιψης
  • Μειώνει τις πιθανότητες για διαβήτη τύπου ΙΙ
  • Ανακουφίζει από ημικρανίες
  • Βοηθά στην βέλτιστη απόδοση κατά την άσκηση
  • Ανακουφίζει από το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο
  • Καταπολεμά την ακμή

Βοηθά στον έλεγχο της κατάθλιψης

Επιστημονικές μελέτες έδειξαν πως τα επίπεδα του μαγνησίου στο αίμα, μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την διάθεση μας και να προκαλέσουν ή να εμποδίσουν την εμφάνιση της κατάθλιψης. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 8,800 άτομα κάτω των 65 ετών με χαμηλά επίπεδα μαγνησίου, βρέθηκε πως οι πιθανότητες πρόκλησης κατάθλιψης, αγγίζαν το 22%.

Μειώνει τις πιθανότητες για διαβήτη τύπου ΙΙ

Οι άνθρωποι με υψηλότερα επίπεδα μαγνησίου, έχουν λιγότερες πιθανότητες πρόκλησης διαβήτη τύπου ΙΙ κατά 47%, λόγω της ικανότητας της ινσουλίνης να ελέγχει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα.

Ανακουφίζει από ημικρανίες

Ναι καλά διαβάσατε, το μαγνήσιο μπορεί να ανακουφίσει τις ημικρανίες, καθώς επίσης και τις ναυτίες, αφού έχει φανεί πως μια διατροφή με ισορροπημένη πρόσληψη μαγνησίου, μπορεί να ανακουφίσει καθώς και να θεραπεύσει τέτοιου είδους δυσάρεστα γεγονότα.

Βοηθά στην βέλτιστη απόδοση κατά την άσκηση

Η πρόσληψη μαγνησίου πριν την άσκηση βοηθά στην καλύτερη απόδοση των αθλητών, των ηλικιωμένων, καθώς και των ατόμων με χρόνιες νόσους. Το μαγνήσιο βοηθά στη μεταφορά του σακχάρου από το αίμα στους μυς, καθώς και την καταστροφή του γαλακτικού οξέως.

Ανακουφίζει από το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο

Το μαγνήσιο έχει φανεί πως μειώνει την κατακράτηση νερού, καθώς και άλλα συμπτώματα σε γυναίκες με προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS). Το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS) είναι μία από τις πιο συχνές διαταραχές στις γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία. Τα συμπτώματά του περιλαμβάνουν κατακράτηση νερού, κράμπες στην κοιλιά, κόπωση και ευερεθιστότητα.

Καταπολέμηση της ακμής

Το μαγνήσιο έχει την μαγική ιδιότητα να αντιμετωπίζει σε βάθος τις ρυτίδες έκφρασης, τη ξηρότητα και την θαμπάδα του δέρματος, αυξάνοντας την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην προστασία του δέρματος σας από εξωτερικές βλάβες, καθώς ρυθμίζει την κυτταρική αναγέννηση και επιδιόρθωση, αυξάνοντας την αντοχή του όταν δέχεται επίθεση. Μία ακόμη σημαντική ιδιότητα του μαγνησίου, είναι πως ανακουφίζει από σοβαρά δερματικά προβλήματα όπως είναι αυτό της ακμής. Αυτό συμβαίνει μέσω του θειικού μαγνησίου ή αλλιώς μέσω των αλάτων μπάνιου που αποτελούν για πολλούς ένα κρυφό μυστικό για ένα λαμπερό και ενυδατωμένο πρόσωπο, χωρίς σημάδια.

Πως το μαγνήσιο μπορεί να δώσει τέλος στον ιδρώτα και την κακοσμία;

Αναλογιζόμενοι λοιπόν τα παραπάνω, νομίζω πως και οι πιο δύσπιστοι μπορούν να κατανοήσουν τη σημαντικότητα του μαγνησίου, τόσο στην υγεία, όσο και στο δέρμα μας. Τι γίνεται όμως όταν το πολύτιμο αυτό μέταλλο μπαίνει και σε άλλα μονοπάτια; Μονοπάτια που μέχρι πρότινος δεν γνωρίζαμε και που ήρθαν δυναμικά να πουν ΤΕΛΟΣ στην κακοσμία και τον ιδρώτα;

Ανακάλυψε τη νέα γενιά αποσμητικών: NIVEA Magnesium Dry! Η σύνθεση του αποσμητικού NIVEA Magnesium Dry περιέχει ενεργό μαγνήσιο και παρέχει αποτελεσματική φυσική προστασία απο τον ιδρώτα, χωρίς να περιέχει αλουμίνιο (ACH). Παράλληλα, διατηρεί την επιδερμίδα υγιή, ενώ προσφέρει αίσθημα άνεσης καθώς και αποτελεσματική προστασία απο τον ιδρώτα. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και η σύνθεσή του περιέχει μοναδικό απαλό άρωμα χωρίς αιθυλική αλκοόλη.

NIVEA Magnesium Dry

Η νέα σειρά NIVEA Magnesium Dry έρχεται με 3 αποσμητικά, 2 αποσμητικά για γυναίκες, το NIVEA Magnesium Dry Fresh με φρέσκο φρουτώδες άρωμα και το NIVEA Magnesium Dry Original  με άρωμα από λευκά άνθη και μόσχο, καθώς και ένα αποσμητικό για άνδρες, το NIVEA MEN Magnesium Dry, με ένα αρρενωπό φρέσκο άρωμα, εμπνευσμένο από την ανατολή.

Ανακάλυψε τη φρεσκάδα που αναζητάς και πες ΝΑΙ σε έναν πιο φυσικό και υγιεινό τρόπο ζωής που σου χαρίζει 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και τη κακοσμία.

Μην διστάζεις λοιπόν και βάλε κάτι νέο στην ζωή σου, αξιοποιώντας τα οφέλη του μαγνησίου στο έπακρο. Φέτος το καλοκαίρι θα μπορείς να κυκλοφορείς και να γυμνάζεσαι χωρίς δισταγμούς, αφού για σύμμαχο σου θα έχεις το νέο αποσμητικό της NIVEA Magnesium Dry!

Τι λες λοιπόν, εσύ είσαι έτοιμη να το δοκιμάσεις και να δώσεις την λύση στον ιδρώτα σου με τη σειρά NIVEA Magnesium Dry;

Σχετικά άρθρα