French Fringe: Το απόλυτο κούρεμα για φέτος το καλοκαίρι. Ανακάλυψε 20 μοναδικούς τρόπους για να εμπνευστείς και να το αντιγράψεις

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι τάσεις στη μόδα επαναλαμβάνονται με τα χρόνια, έτσι ακριβώς συνέβη και με τα 70s, όπου έκαναν μία δυναμική επανεμφάνιση στις ζωές μας. Μερικά από τα στιλ που πρωτοεμφανίστηκαν τότε και συνεχίζουν να κάνουν ακόμη αισθητή την παρουσία τους στο κομμάτι της μόδας είναι φυσικά τα ψηλόμεσα jeans, οι καμπάνες και τα περίεργα μοτίβα. Όταν μιλάμε για τη δεκαετία αυτή δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το αγαπημένο “French fringe”, την τάση στα μαλλιά που αποτέλεσε σήμα κατατεθέν για εκείνη την εποχή.

Στις περισσότερες περιπτώσεις το κούρεμα αυτό δεν απαιτεί καθημερινή συντήρηση. Μην σκέφτεστε να ξυπνάτε πάντα με άψογο χτένισμα γιατί και το ελαφρώς ατημέλητο είναι μία άποψη.

Τips ομορφιάς για το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ότι το μήκος τους θα πρέπει να καθοριστεί με βάση το σχήμα του προσώπου σας, για να τονίζει τα διαφορετικά χαρακτηριστικά του καθενός, όπως τη μύτη και τα φρύδια.

Το διαχρονικό French fringe” είναι ένα από τα κουρέματα που τόλμησαν και συνεχίζουν να τολμούν μέχρι και σήμερα celebrities του εξωτερικού.

Πάρε μία ιδέα και που ξέρεις μπορεί να το τολμήσεις και εσύ!

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram:https://www.instagram.com/evangelie_alp/?hl=el

Διαβάστε σχετικά άρθρα εδώ

5 fashionable αξεσουάρ μαλλιών ιδανικά για το καλοκαίρι (τα οποία θα συνεχίσετε να βλέπετε παντού ακόμη και το φθινόπωρο)

Τα πιο σωστά Travel Outfits για να ταξιδέψεις με άνεση και στιλ το φετινό καλοκαίρι

Σχετικά άρθρα