5 αγαπημένα παπούτσια για την επιστροφή σας στο γραφείο

Έχεις επιστρέψει από τις καλοκαιρινές σου διακοπές και το μόνο που σκέφτεσαι είναι πως θα πάς ανανεωμένη και στιλάτη τη νέα σεζόν στο γραφείο; Το πράσινο φώς το δίνει η ανανέωση της γκαρνταρόμπα σου με όλα τα απαραίτητα του φθινοπώρου. Ξεκινήστε από τα πόδια και δώστε έμφαση στα παπούτσια που θα επιλέξετε για το γραφείο, είναι το κλειδί και αυτά που θα απογειώσουν το στιλ σας.

Σου έχω ξεχωρίσει τις 5 πιο δημοφιλή επιλογές:

Το μοκασίνι

Ιδανικά για στιλ preppy, τα σκούρα δερμάτινα μοκασίνια δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και αποτελούν εγγύηση για την επιστροφή από τις διακοπές τον Σεπτέμβριο. Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πλισέ μίνι φούστα και λευκές κάλτσες.

Μπότες ιππασίας

Οι μπότες ιππασίας είναι άλλο ένα κλασικό παπούτσι που την επόμενη σεζόν θα το φορέσουμε εύκολα με skinny jeans αλλά και τις τελευταίες ηλιόλουστες μέρες θα είναι τέλειες με μίνι φόρεμα.

Μπαλαρίνες

Ένα κλασικό της γυναικείας γκαρνταρόμπας που επιστρέφει τόσο στην πιο κλασική του έκδοση (μονόχρωμη ή δίχρωμη) με μάξι φιόγκους και επώνυμες στάμπες.

Scarpe platform


Είναι ένα ζευγάρι παντόφλες με maxi επίπεδη σόλα. Αυτό το φθινόπωρο θα φορεθεί με παντελόνια που αναδεικνύουν τον αστράγαλο και όχι μόνο.

Ta Friulane

Ta friulane αγαπούν τους Μιλανέζους, επειδή ενσωματώνουν την κομψότητα χωρίς προσπάθεια. Είναι χαμηλά και άνετα και μπορείτε να τα συλλέξετε σε όλα τα χρώματα για να τα φοράτε από το πρωί εώς το βράδυ.

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram:https://www.instagram.com/evangelie_alp/?hl=el

Διαβάστε σχετικά άρθρα

5 fashionable αξεσουάρ μαλλιών ιδανικά για το καλοκαίρι (τα οποία θα συνεχίσετε να βλέπετε παντού ακόμη και το φθινόπωρο)

Shades Of Green Colour, η νέα τάση Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021/2022

Σχετικά άρθρα