Αυτοί είναι οι celebrities που παρά τη φήμη τους, απολύθηκαν από τη δουλειά τους

Hartley Sawyer

Ο γνωστός ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς “The Flash”, απολύθηκε τον Ιούνιο του 2020 μετά από πολλά ομοφοβικά και ρατσιστικά tweets που βγήκαν στην επιφάνεια. «Ο Hartley Sawyer δεν θα επιστρέψει για την έβδομη σεζόν του The Flash», είχαν πει τότε οι CW, Warner Bros. TV και Berlanti Productions. “Όσον αφορά τις αναρτήσεις του κ. Sawyer στα κοινωνικά μέσα, δεν ανεχόμαστε υποτιμητικές παρατηρήσεις που στοχεύουν σε οποιαδήποτε φυλή, εθνικότητα, εθνική καταγωγή, φύλο ή σεξουαλικό προσανατολισμό. Τέτοιες παρατηρήσεις είναι αντιθετικές προς τις αξίες και τις πολιτικές μας, οι οποίες προσπαθούν και εξελίσσονται για να προωθήσουν ένα ασφαλές, χωρίς αποκλεισμούς και παραγωγικό περιβάλλον για το εργατικό μας δυναμικό “.

Όλα όμως ξεκίνησαν όταν όταν τον Μαιό του 2020 ο ίδιος έγραψε κατά του κινήματος Black lives Matter. Έτσι πολλοί έψαξαν για αντίστοιχες αναρτήσεις την περίοδο του 2009-2014 και αυτό που βρήκαν ήταν σοκαριστικό αφού ο ίδιος είχε πολλές φορές εκφράσει τις ομοφοβικές και ρατσιστικές του απόψεις δημοσίως. Λίγες ημέρες αργότερα προσπάθησε να απολογηθεί λέγοντας πως οι πράξεις του δεν ήταν σωστές και πως προσπαθούσε να τραβήξει τη προσοχή για να γίνει διάσημος. Έκτοτε τον ρόλο του τον έχει αναλάβει ο Grant Gustin, όπου δήλωσε πως θα προσπαθήσει να καθαρίσει το όνομα της σειράς και να φέρει την ηρεμία μεταξύ των εργαζομένων.

Τζούλιαν Μουρ

Η βραβευμένη με Όσκαρ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Watch What Happens Live With Andy Cohen τον Μάρτιο του 2019 ότι απολύθηκε από την ταινία “Θα μπορέσεις ποτέ να με συγχωρήσεις;” πριν ακόμα ξεκινήσει η παραγωγή. «Δεν έφυγα από την ταινία, απολύθηκα», διευκρίνισε. «Η Nicole Holofcener με απέλυσε … Νομίζω ότι δεν της άρεσε αυτό που έκανα». Η Μουρ συζήτησε επίσης για την απόρριψη που ένιωσε μετά το περιστατικό: «Η μόνη άλλη φορά που απολύθηκα ήταν όταν δούλευα σε ένα περίπτερο που πουλούσε παγωμένα γιαούρτια στα 15 μου. Έτσι ακριβώς αισθάνθηκα, όταν απολύθηκα ξανά».

Χιου Τζακμαν

Πριν αναλάβει τον ρόλο του Wolverine στο X-Men, ο Τζάκμαν δούλευε σε ένα ψιλικατζίδικο 7-11. “Απολύθηκα μετά από έξι εβδομάδες επειδή το αφεντικό είπε ότι μιλούσα πολύ με τους πελάτες”.

Madonna

Ως μια ανερχόμενη τραγουδίστρια στη Νέα Υόρκη, η Madonna (τότε γνωστή ως Madonna Louise Ciccone) ανέλαβε πολλές περίεργες δουλειές για να τα βγάλει πέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, την απέλυσαν από μια συναυλία στη Times Square Dunkin Donuts αφού έριξε τη γέμιση του ζελέ ντόνατ σε έναν πελάτη.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Αυτοί είναι οι 3 celebrities που άλλαξαν το πραγματικό τους όνομα για να κάνουν καριέρα

Σχετικά άρθρα