Δεν θα σου πηγαίνει το μυαλό ποιοι celebrities πήγαιναν μαζί σχολείο!

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Ο μελλοντικός βασιλιάς γνώρισε την Κειτ Μίντλετον στο Πανεπιστήμιο του St Andrews το 2001. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2003, αρραβωνιάστηκε το 2010 και παντρεύτηκαν τον επόμενο χρόνο

Κρίστεν Μπελ και Μάθιου Μόρισον

Η πρωταγωνίστρια του “Good Place” είπε στο Us Weekly το 2010 ότι πήγαινε στο ίδιο κολέγιο στη Νέα Υόρκη μαζί με τον Μάτι Μόρισον και πως μάλιστα έβγαιναν και ραντεβού για ένα διάστημα.

Cameron Diaz και Snoop Dogg

Οι δύο τους βρίσκονταν την ίδια περίοδο στο Πολυτεχνικό Λύκειο του Long Beach στην Καλιφόρνια και όπως δηλώνει ο Snoop σε συνέντευξη του στο Lopez Tonight  το 2011, ενδέχεται να είχε πουλήσει στην ηθοποιό «λίγο από το χασίσι των λευκών κοριτσιών», όπως το έλεγαν τότε.

Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον

Οι δύο αυτοί παιδικοί φίλοι παρακολούθησαν μαζί στο Cambridge Rindge και το Latin School στο Cambridge της Μασαχουσέτης, καθώς είχαν και έναν κοινό δάσκαλο θεάτρου ενώ ήταν στο γυμνάσιο. Μετά την αποχώρησή τους από τη Βοστώνη, οι δυο τους πρωταγωνίστησαν σε πολλές ταινίες μαζί και έγραψαν τα Good Will Hunting και The Last Duel.

Μάγια Ρούντολφ και Γκουίνεθ Πάλτροου

Οι πατεράδες αυτών των δύο πολυτάλαντων ηθοποιών, πήγαιναν μαζί στο Πανεπιστήμιο του Τουλάν, αφού ζούσαν και οι δύο στο Λος Άντζελες. Έτσι οι κόρες τους όταν γεννήθηκαν έγιναν γρήγορα φίλες. Η πρώτη γνωριμία έγινε στον Άγιο Αυγουστίνο δίπλα στη θάλασσα στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, όπου έθεσε τα θεμέλια για μια γερή και μακροχρόνια φιλία.

Νικόλ Κίντμαν και Ναόμι Γουότς

Οι παλιές φίλες ήταν συμμαθήτριες στο High Sydney Girls High School στην Αυστραλία. Πιο συγκεκριμένα  η Κίντμαν αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο CBS ‘The Early Show το 2007 ότι η Γουότς έβγαινε με το αγόρι της αδερφής της στο σχολείο και ότι οι δύο τους ήταν μοντέλα ως έφηβοι πριν γίνουν ηθοποιοί.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Αυτοί είναι οι celebrities που παρά τη φήμη τους, απολύθηκαν από τη δουλειά τους

Σχετικά άρθρα