Αμάνικα Γιλέκα: Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του Φθινοπώρου

Πέρυσι η τάση με τα αμάνικα γιλέκα είχε κατακλύσει τους λογαριασμούς μας στο instagram! Επανέρχεται όμως δυναμικά και φέτος, και είναι ένα από τα must have κομμάτια που πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας το φετινό φθινόπωρο. Είναι το πλέον εύκολο ρούχο το οποίο μπορεί να φορεθεί με ένα απλό τζιν και sneakers για πιο casual εμφανίσεις, αλλά και για πιο βραδινά looks μία ψηλή μπότα μέχρι το γόνατο θα είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά και θα σου δώσει στιλ.

Τα αμάνικα γιλέκα είναι ιδανικά για layering με μακριά πουκάμισα και πουλόβερ, τα οποία ο συνδυασμός είναι ότι πρέπει για τις πρώτες μέρες του Φθινοπώρου.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί ποικίλουν, πέρυσι πολύ αγαπημένο ήταν το καρό το οποίο το είδαμε και το αγαπήσαμε σε πολλές εμφανίσεις, ακόμη και γραφείο.

Τις εντυπώσεις φέτος θα κλέψουν κυρίως οι παστέλ αποχρώσεις και το φυστικί θα είναι αναμφισβήτητα το χρώμα του φθινοπώρου! Εάν πέρυσι δεν το έκανες ένα με το στιλ σου, φέτος είμαι σίγουρη πώς με αυτά που ξεχώρισα για εσένα θα το λατρέψεις!

Πάρε μία ιδεα:

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram:https://www.instagram.com/evangelie_alp/?hl=el

Διάβασε σχετικά άρθρα εδώ

Κουστούμια σε συνδυασμό με ψηλά πέδιλα: Το πιο κομψό Φθινοπωρινό ντύσιμο σε 5+1 εμφανίσεις που θα θες να αντιγράψεις.

Jean Jacket: O καλύτερος μας φίλος κάθε φθινόπωρο

Σχετικά άρθρα