Αυτό είναι το σπίτι των 8.24 εκατομμυρίων που πούλησε η τραγουδίστρια Kelly Clarkson

Η γνωστή τραγουδίστρια, Kelly Clarkson, κριτής του X-Factor και παρουσιάστρια του ομώνυμου Show, πούλησε τη βίλα της για 8.24 εκατομμύρια δολάρια, ύστερα από τον χωρισμό της με τον σύζυγο της Brandon Blackstock.

Οι δύο τους ήταν μαζί από το 2013, αλλά αγόρασαν την πολυτελή τους βίλα των 8 δωματίων στη Καλιφόρνια, το 2018. Το σπίτι ήταν 10.000 τετραγωνικά και στέγαζε μαζί με την αγάπη τους και τα 4 παιδιά του πρώην ζευγαριού. Δύο από τον δικό τους γάμο και άλλα δύο από τον προηγούμενο γάμο του Brandon.

Το σπίτι το είχε επημεληθεί ειδικά η ίδια η Kelly Clarkson, αφού όλο μέσα έξω είναι από υψηλής ποιότητα ξήλο. Οι κουζίνες έχουν επιμεληθεί με μαύρο γρανίτη, ενώ η αυλή περιέχει πισίνα, τζακούζι και χώρο για μπαρμπεκιου κάτω από τη σκιά των ψηλών καταπράσινων δέντρων.

Κάποιος θα έλεγε πως το περιουσιακό αυτό στοιχείο είναι το σπίτι των ονείρων κάθε ανθρώπου, όμως η πετυχημένη τραγουδίστρια δεν ήθελε τίποτα που να της θυμίζει τον σύζυγο της, με τον οποίον θα έχουν χωρίσει και επίσημα τον Ιούνιο του 2022. Η συγκεκριμένη όμως αγοροπωλησία δεν είναι η πρώτη για την Clarkson, αφού πριν λίγους μήνες πούλησε και μια ακόμα βίλα των 20.000 τετραγωνικών αυτή τη φορά, για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 6.3 εκατομμυρίων δολαρίων. Και κάποιος θα έλεγε, “μα που μένει πλέον η ίδια και τα παιδιά της;” Η απάντηση δεν άργησε όμως να έρθει, αφού η αγορά ήρθε στην επιφάνεια. Φυσικά μιλάμε για το νέο της σπίτι, όπου θα στεγάσει εκείνη και τα παιδιά της. Το συγκεκριμένο οικόπεδο των 5.000 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στη λίμνη Toluca, έξω από το Λος Άντζελες και στοίχησε 5.445 εκατομμύρια δολάρια.

Πάμε όμως να δούμε μερικές φωτογραφίες από το πολυτελές αυτό σπίτι;

Βίλα στο Encino, Καλιφόρνια των 10.000 τετραγωνικών

Βίλα στο Nashville των 20.000 τετραγωνικών

Λίμνη Toluca στο Λος Άντζελες των 5.000 τετραγωνικών

Διαβάστε σχετικά άρθρα

 

Σχετικά άρθρα