Οι τσάντες που ξεχώρισαν στο fashion week του Μιλάνου!

Μετά από τόσους μήνες καραντινας, τα fashion shows ξεκίνησαν δυναμικά με την εμφάνιση τους σε όλες τις μεγάλες πόλεις που πρεσβεύουν την παγκόσμια μόδα. Celebrities και μεγάλες influencer από όλο τον κόσμο παρευρέθηκαν αυτή την εβδομάδα στο μεγάλο αυτο γεγονός στην καρδιά του Μιλανου!

Το Μιλανο απο μόνο του είναι το μέρος της φινέτσας, της καλαισθησίας και γενικότερα της πρωτοπορίας στο κομμάτι της μόδας, όλοι γνωρίζουμε ότι οι Ιταλοί και συγκεκριμένα οι Μιλανέζοι προσέχουν περισσότερο από τον καθένα το ντύσιμο τους, τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες!

Στην εβδομάδα μόδας το BORO κατάφερε να είναι εκεί και να απαθανατίσει, μοναδικά απαράμιλλα στυλ από τις πλέον ειδικές γυναίκες στο χώρο της μόδας!

Αυτό που μας τράβηξε ιδιαίτερα τη προσοχή, είναι τα αξεσουάρ και συγκεκριμένα οι fashion τσαντες που προτίμησαν οι influencer για τις  εμφανίσεις τους στα fashion shows.

Με τη βοήθεια της φωτογράφου Βασιλικής Ταλάσογλου (@vasilikital_ , @vasilikitalasoglou) και του μοναδικού ταλέντου της στη φωτογραφία, καταφέραμε να απαθανατίσουμε τις λήψεις που ακολουθούν παρακάτω:

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram:https://www.instagram.com/evangelie_alp/?hl=el

Σχετικά άρθρα