Το oversized παντελόνι που μπορεί να φορεθεί σε όλες τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που καταλαβαίνουμε σιγά σιγά πως οδεύουμε για το χειμώνα, είναι ο μήνας που ανοίγουμε την ντουλάπα μας και κατεβάζουμε τα πουλόβερ, τα σακάκια, τα παλτό και όλα αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα το χειμώνα. Πριν από ένα χρόνο δεν είχαμε την ευκαιρία λόγο καραντίνας να φορέσουμε τα αγαπημένα μας ρούχα και να βγούμε μια βόλτα, με αποτέλεσμα η ανάγκη φέτος να χτυπήσει κόκκινο, περιμένοντας με ανυπομονησία να κάνουμε τους τέλειους στυλιστικούς συνδυασμούς για τις φθινοπωρινές μας εξόδους! Όπως κάθε χρόνο ετσι και φέτος υπάρχει αυτό το must have κομμάτι της σεζόν, φέτος δεν είναι άλλο από το oversized παντελόνι το οποίο υπάρχει στην γκαρνταρόμπα μας, και αν όχι, είμαι σίγουρη πως αυτή τη χρόνια θα το ενσωματώσεις και θα το λατρέψεις!

Είναι ένα κομμάτι που μπορει να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας αρκεί να συνδυαστεί με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ, μπορει να φορεθεί από το πρωί στη δουλεια με ένα τοπ και ένα σακάκι, μέχρι το βραδυ με ενα bralette, για ποιο βραδινά looks.

Είναι ένα αγαπημένο ρουχο και από ότι είδαμε δεν παύει να λείπει από τις street style εμφανίσεις των influencer στα fashion week που ακολούθησαν τις ημέρες αυτές!

oversized παντελόνι

oversized παντελόνι

oversized παντελόνι


Παρε μια ιδεα για το πως μπορεις και εσυ να δοκιμάσεις στην καθημερινότητα σου το oversized παντελόνι κάνοντας το ένα, με το στυλ σου!

Δοκίμασε το με σακάκι και ένα τοπ η ένα πουκάμισο από μέσα και είναι σίγουρο πως θα είσαι η πιο καλοντυμένη στο γραφείο!

Μπορείς να το φορέσεις για ένα lunch μετά τη δουλεια με τη φίλη σου, και θα είσαι κομψή ακόμα και την ώρα του φαγητού.

Για τις βόλτες με τους φίλους σου, συνδύασε το με ένα oversized φούτερ ή με ένα απλό T-shirt και θα είσαι απλή και στυλάτη ταυτόχρονα.

Μη διστάσεις να το φορέσεις με κάποιο print, ή κάποιο έντονο χρώμα γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ονειρικό!

Για την βραδινή σου έξοδο μπορεις να το φορέσεις με ένα crop top από μέσα ή ένα bralette, σε συνδυασμό με ψηλά πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram:https://www.instagram.com/evangelie_alp/?hl=el

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Λιλά: Το αγαπημένο χρώμα που θα φορέσουμε ξανά το 2022

 

Σχετικά άρθρα