Γκαμπαρντίνα: Το must have κομμάτι που επανέρχεται στον κόσμο της μόδας

Η γκαμπαρντίνα είναι το αγαπημένο διαχρονικό κομμάτι το οποίο δε φεύγει ποτέ από τη μόδα. Είμαστε αρχές Οκτώβρη και ο καιρός σιγά σιγά αλλάζει κάνοντας την ατμόσφαιρα όλο και πιο κρύα!
Είναι ακριβώς αυτή η περίοδος που η γκαμπαρντίνα αποτελεί το πλέον σωστό πανωφόρι για τις βόλτες από το πρωί έως το βράδυ, η ικανότητα της να συνδυάζεται με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς είναι που την καθιστά το must have κομμάτι στον κόσμο της μόδας.

Η ποικιλία χρωμάτων είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να θες να την έχεις σε όλα τα χρώματα για να μπορείς να κανείς τους πιο τρελούς συνδυασμούς μέσα στη μέρα.

Είναι το πανωφόρι που υπάρχει σε όλες τις ντουλάπες και αν όχι, σίγουρα τα νέα χρώματα και print θα αποκτήσουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Μια ακόμη ένδειξη ότι η γκαμπαρντίνα επανήλθε δυναμικά στη μόδα αν και δεν είμαι σίγουρη εάν έφυγε και ποτέ, είναι η εμφάνιση της στα fashion week των προηγούμενων ημερών που από ότι είδαμε ήταν μια από τις αγαπημένες επιλογές των influencer στα fashion shows.

Αναμφισβήτητα είναι ένα ένα αγαπημένο κομμάτι και στην κατάλληλη χρονική περίοδο για να φορεθεί.
Παρακάτω σου έχω ξεχωρίσει τις ωραιότερες εμφανίσεις με γκαμπαρντίνα για να πάρεις μια ιδέα για τα δικά σου φθινοπωρινά looks.

Paris Fashion Week:

Milan Fashion-week:

New York fashion week:

London Fashion week:

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Οι πιο εντυπωσιακές Street Style εμφανίσεις που ξεχώρισαν από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου!

Σχετικά άρθρα