Jung Ho-yeon η πρωταγωνίστρια του Squid Game το νέο πρόσωπο της Luis Vuitton, ως Global Ambassador

Η Jung Ho-yeon ή αλλιώς η πρωταγωνίστρια της Κορεατικής σειράς του Netflix Squid Game, που έχει γίνει η πιο επιτυχημένη σειρά της παγκόσμιας αυτής πλατφόρμας, έγινε το νέο πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της Louis Vuitton. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που το super model έχει συνεργαστεί για τη Luis Vuitton, αφού το 2016 περπάτησε στο Opening Ceremony.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε:

“Είναι τιμή μου να ξεκινάω την καριέρα μου στην υποκριτική με τη Louis Vuitton, τη μάρκα για την οποία ξεκίνησα το modelig. Ανυπομονώ για όλες τις στιγμές με τη Louis Vuitton ως παγκόσμιος πρεσβευτής”.

Να σημειώσουμε πως η ίδια από το 2020 έχει ξεκινήσει τη καριέρα της ως ηθοποιός, αφού έχει υπογράψει με την Saram Entertainment. Και πλέον μετά τη τεράστια επιτυχία της σειράς θεωρείται η ηθοποιός με τους περισσότερους followers στη Νότια Κορέα, αφού από 410.000 πήγε στα 23,8 εκατομμύρια μέσα σε λίγες ημέρες.

Μερικά πράγματα για την ίδια

Η Jung Ho-yeon για όσους δεν το γνωρίζουν ξεκίνησε ως super model και συνεχίζει τη καριέρα της ως ηθοποιός. Πιο συγκεκριμένα ασχολείται με το modeling από την ηλικία των 16 ετών όπου και περπάτησε στην Εβδομάδα Μόδας της Σεούλ χωρίς κάποια εταιρέια απο πίσω της. Στη συνέχεια μπήκε στην ESteem Models, ένα τεράστιο γραφείο για μοντέλα όπου της πρότειναν να μπει στο Next Top Model της χώρας της για παραπάνω αναγνώριση. Η ίδια βγήκε δεύτερη στη 4η σεζόν και η καριέρα της εκτοξεύτηκε, αφού έκτοτε έχει γίνει εξώφυλλο για τεράστια περιοδικά μόδας όπως Vogue Korea, Japan,W Korea, Harper’s Bazaar Korea, ενώ έχει βρεθεί και σε editorials στη Βετανική Vogue, το Dazed και άλλα. Εκτός όμως από περιοδικά μόδας έχει συνεργαστεί τόσο σε φωτογραφίσεις, όσο σε διαφημιστικά και πασαρέλες για μεγάλους οίκους μόδας όπως, Loui Vuitton, Burberry, Hermes, Dolce & Gabbana, Fendi, Max Mara, Marc Jacobs, Bottega Veneta, Jacquemus, H&M, Roberto Cavalli, Paco Rabanne, DSquared2, Tod’s, Miu Miu, Chanel και άλλα.

Η φωτογράφιση ως παγκόσμιος πρεσβευτής της Luis Vuitton

 

Πηγές

https://en.wikipedia.org/wiki/HoYeon_Jung

Σχετικά άρθρα