Jennifer Aniston: Τα μυστικά ομορφιάς της για υπέροχα λαμπερά μαλλιά

Η Jennifer Aniston είναι αναμφίβολα μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες, αφού όλοι ξέρουμε ότι έχει ρίζες από την όμορφη Ελλάδα. Τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από την επιτυχημένη μέχρι σήμερα ξένη σειρά FRIENDS (Τα Φιλαράκια), η οποία με το θρυλικό κούρεμα της από τον κομμωτή της Chris McMillan, έκανε όλες τις γυναίκες να θέλουν να της μοιάσουν. Το κούρεμα στην αρχή δεν της άρεσε καθόλου, ενώ την ίδια στιγμή όλος ο πλανήτης το λάτρευε και το ζητούσε ώς “το κούρεμα της Rachel”.

Η Jennifer κατά καιρούς επιστρέφει στα καρέ μαλλιά που είχε τότε στο ξεκίνημα της σειράς, αλλά πλέον προτιμά να διατηρεί το μεσαίο μήκος και να τονίζει το φυσικό της χρώμα με κάποιες πιο φωτεινές ανταύγειες.

Η ίδια είχε πει ότι ακολουθεί μία συγκεκριμένη ρουτίνα για την περιποίηση των μαλλιών της, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

1. Κουρεύεται ανά 1,5 μήνα.

2. Δεν τα λούζει αρκετά συχνά(1-2 φορές την εβδομάδα) ειδικά όταν δεν έχει κάποια δημόσια εμφάνιση ή κάποιο γύρισμα, τα αφήνει να ξεκουραστούν.

3. Τα λούζει μόνο με χλιαρό νερό, για να μην ταλαιπωρεί την τρίχα.

4. Σε διάρκεια 4-5 χρόνων τα κόβει σχεδόν καρέ, για να τα ενδυναμώσει.

5. Αποφεύγει να χρησιμοποιεί θερμότητα και αφήνει τα μαλλιά της σπαστά που είναι το φυσικό της, εκτός από κάποιες φορές που χρησιμοποιεί η ίδια κάποιο εργαλείο για μπούκλες ή για ίσια μαλλιά.

Είναι σίγουρο πως η Jennifer λατρεύει να έχει όμορφα, φυσικά και πάνω από όλα περιποιημένα μαλλιά και αυτό το καταλάβαμε και από το μεγάλο ξεκίνημα της με το νέο της brand με τίτλο “LolaVie”. Η LolaVie μέχρι στιγμής δείχνει να είναι μία εταιρία φροντίδας προσώπου και σώματος και κυρίως, περιποίησης μαλλιών με φυσική σύνθεση και μινιμαλιστική συσκευασία. Μπαίνοντας στο instagram της Jennifer Aniston βλέπουμε φωτογραφίες από το νέο της αυτό brand και αυτό που μας κάνει περισσότερο εντύπωση είναι τα εμβληματικά της μαλλιά από το αποτέλεσμα των προϊόντων της LolaVie. Της ευχόμαστε καλή αρχή, αν και το αποτέλεσμα είναι εμφανές.

Ελπίζω να σου άρεσε το άρθρο και να σε βοήθησα με κάποια από τα tips για την περιποίηση μαλλιών της Jennifer Aniston, και γιατί όχι να τα υιοθετήσεις και εσύ!

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Ποια γυμναστική ακολουθεί αυστηρά η Τζένιφερ Άνιστον στα 51 της;

Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ : Οι εμφανίσεις που άφησαν εποχή

Σχετικά άρθρα