Το Χακί είναι το χρώμα που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα μας φέτος το Χειμώνα

Το χακί είναι ένα από τα πιο διαχρονικά χρώματα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Είναι αυτή ακριβώς η απόχρωση που έχει, του πιο γήινου πράσινου που μπορείς να το εντάξεις στην καθημερινότητα σου και να δημιουργήσεις τους πιο τρελούς συνδυασμούς. Οι αποχρώσεις του ποικίλουν δημιουργώντας έτσι το κατάλληλο look για όλες τις περιστάσεις μέσα στη μέρα.

Καμπαρντίνες, σακάκια, leather pants, cargo παντελόνια και ολόσωμες φόρμες είναι μερικά από τα αγαπημένα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου. Το χακί είναι το χρώμα που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τα πιο καθαρά και minimal σύνολα μέσα στη μέρα, κάνοντας ξεχωριστές τις εμφανίσεις σου με τον πιο φυσικό και κομψό τρόπο.

1. Καμπαρντίνα

Το must have κομμάτι αυτής της σεζόν δεν είναι άλλο από τη χακί καμπαρντίνα. Μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ αρκεί να τη συνδυάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

2. Leather pants

Το δερμάτινο παντελόνι είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια στη χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα μας, πόσο μάλλον όταν το χρώμα του είναι το χακί.

3. Ολόσωμη φόρμα

Για street style εμφανίσεις η ολόσωμη φόρμα είναι η νούμερο ένα επιλογή. Με το κατάλληλο παπούτσι μη διστάσεις να την φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

4.Cargo παντελόνι

Αγαπημένο ρούχο που ταιριάζει σε όλους του σωματότυπους, μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με ένα πουκάμισο ή κάποιο σακάκι.

5. Blazer

Και φυσικά το χακί blazer δεν μπορεί να λείπει από τα κομμάτια που έχουμε ξεχωρίσει για φέτος το χειμώνα. Απογείωσε με total look από πάνω μέχρι κάτω σε χακί αποχρώσεις.

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram:https://www.instagram.com/evangelie_alp/?hl=el

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Rain boots (γαλότσες): 5 stylish τρόποι για να τις συνδυάσετε φέτος το Φθινόπωρο

Γκαμπαρντίνα: Το must have κομμάτι που επανέρχεται στον κόσμο της μόδας

Σχετικά άρθρα