Tweed σακάκι: Η αγαπημένη τάση του Φθινοπώρου

Το tweed σακάκι είναι ένα κλασικό διαχρονικό κομμάτι που όλες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, έχει ταυτιστεί με πιο αυστηρές εμφανίσεις αλλά ο φετινός χειμώνας ήρθε για να κάνει την ανατροπή και να δώσει έναν φρέσκο αέρα για το πως μπορούμε να φορέσουμε το αγαπημένο μας tweed σακάκι με τον καλύτερο και το πιο stylish τρόπο!

Είναι σίγουρο ότι θα φορεθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες στο γραφείο μέχρι και το βράδυ για ένα dinner με της φίλες σου, η κομψότητα που αποπνέει το ρούχο αυτό θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στις εμφανίσεις σου!

Πάμε να δούμε μαζί τους ωραιότερους συνδυασμούς που μπορούμε να κάνουμε με το tweed σακάκι και να του δώσουμε έναν fresh αέρα φέτος το χειμώνα!

Ένα υπέροχος συνδυασμός είναι με μίνι φούστα! Μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο, αλλά και με τα κατάλληλα αξεσουάρ για πιο ρομαντικές εμφανίσεις!

Τι πιο ωραίο να είσαι άνετη και στυλάτη από το πρωί έως το βράδυ! Η νέα τάση με τα tweed σακάκια σε χρωματιστές αποχρώσεις είναι must have για αυτή τη χρόνια και θα δώσει μια παιχνιδιάρικη πινελιά σε όλο το look σου! Ιδανικό για να το φορέσεις στη δουλεια αλλά και για μια βόλτα με τις φίλες σου για καφέ.

Ο συνδυασμός με shorts και ψηλές μπότες είναι το κάτι άλλο! Θα σου δώσει ακριβώς το δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που θες!

Μαζί με την αγαπημένη σου παντελόνα το tweed σακάκι θα σου δώσει άνεση στο λεπτό! Ένας υπέροχος συνδυασμός που πρέπει να τον τολμήσεις!

Μη φοβηθείς να δοκιμάσεις την αγαπημένη σου maxi φούστα ή το αγαπημένο σου maxi φόρεμα μαζί με το tweed σακάκι ο συνδυασμός είναι μοναδικός!

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Rain boots (γαλότσες): 5 stylish τρόποι για να τις συνδυάσετε φέτος το Φθινόπωρο

Σχετικά άρθρα