5 χρώματα κρεβατοκάμαρας που υπόσχονται γαλήνη και χαλάρωση!

Εσύ γνωρίζεις τα κατάλληλα χρώματα για μια κρεβατοκάμαρα; Σίγουρα πολλοί από εσάς θα αναρωτιέστε πως ένα χρώμα καθορίζεται ως το κατάλληλο; Ενώ κάποιοι άλλοι, γιατί τα χρώματα είναι διαφορετικά για κάθε δωμάτιο; Ξεκινώντας με τη δεύτερη ερώτηση, η απάντηση είναι πως ναι τα χρώματα αλλάζουν, επειδή ο κάθε χώρος εξυπηρετεί και έναν διαφορετικό σκοπό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η κρεβατοκάμαρα προσφέρει την ηρεμία και τη χαλάρωση που τόσο πολύ αναζητάμε. Έτσι το κατάλληλο χρώμα θα απογειώσει αυτό το συναίσθημα και θα μας γεμίσει με χαρά.

Τώρα όσον αφορά το πρώτο σκέλος της ερώτησης, τα χρώματα καθορίζονται ανάλογα με το πόσο φωτινό ή όχι είναι ένα δωμάτιο, το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι ένα δωμάτιο και τέλος τι έπιπλα έχει ο χώρος, τόσο σε ποσότητα όσο και σε αποχρώσεις.

Έτσι επιλέξαμε σήμερα για εσάς τις 5 καλύτερες αποχρώσεις για να διαμορφώσετε μια και καλή το άλλοτε βαρετό σας υπνοδωμάτιο και να δώσετε μια νέα πνοή σε αυτό, που είμαστε σίγουροι πως θα σας γεμίσει με τη γαλήνη και την ηρεμία που αναζητάτε.

Απαλές αποχρώσεις του μπλε

Αποχρώσεις του πράσινου

Αποχρώσεις του καφέ

Αποχρώσεις του ροζ

Απαλό γκρι

Διαβάστε σχετικά άρθρα

5 Μοντέρνοι τρόποι να διακοσμήσεις τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας σου!

Σχετικά άρθρα