15λεπτο πρόγραμμα διατάσεων για να παραμένετε πάντα σε φόρμα!

Μπορεί σήμερα να είναι Σάββατο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να αφήσουμε το σώμα μας σε μια αδρανή κατάσταση. Σίγουρα μπορούμε σε ημέρες όπως αυτή να αφήσουμε για λίγο τη γυμναστική στην άκρη, όμως το βέλτιστο προκειμένου να διατηρήσουμε τη φόρμα μας, είναι να κάνουμε για μερικά λεπτά ορισμένες διατάσεις που θα μας προσφέρουν την ελαστικότητα, το ξεμούδιασμα και την ενέργεια που χρειαζόμαστε, ώστε να συνεχίσουμε δυναμικά την ημέρα μας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι %CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%9A-2023-02-18T145526.363-1024x576.jpg

Οι ασκήσεις στο πρόγραμμα που σας προτείνουμε είναι λίγες και εκτελούνται κυκλικά. Ο χρόνος άσκησης είναι στα 40 με 30 δευτερόλεπτα, ενώ ο χρόνος ξεκούρασης είναι στα 10 δευτερόλεπτα.

Βλέποντας πως οι διατάσεις σας ξεκουράζουν αλλά και σας γεμίζουν ευεξία, μπορείτε να τις επαναλαμβάνετε και κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Ακόμα και αν κάποια μέρα αποφασίσετε να προσπεράσετε την προπόνησή σας, το πρόγραμμα διατάσεων υπόσχεται να σας κρατήσει σε φόρμα.

Όσο συνηθήζειτε το πρόγραμμα μπορείτε φυσικά  να αυξήσετε το χρόνο άσκησης και να μειώσετε το χρόνο ξεκούρασης.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χαλάκι γυμναστικής, πρόσβαση στο ίντερνετ και την καλή σας διάθεση.

Το πρόγραμμα διαρκεί 15 λεπτά οπότε

Stay Fit, Stay Healthy!!!

Δείτε το βίντεο με τις ασκήσεις εδώ:

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Συνδύασε το χορό με τη γυμναστική και δες άμεσα αποτελέσματα στο σώμα σου

Σχετικά άρθρα