Brown hair: 6 celebrities με σοκολατένια απόχρωση στα μαλλιά τους μας δείχνουν τη τάση του φθινοπώρου

Τα κάστανα μαλλια ήταν και θα είναι πάντα στη μόδα! Όσο πλησιάζουμε στο χειμώνα οι αποχρώσεις που επιλέγουμε είτε στα ρούχα μας είτε για τα μαλλιά μας είναι πάντα πιο σκούρες, το καφέ όπως και να το κάνουμε είναι ένα χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στο χειμώνα!

Τα brown hair, σε όλες τις σοκολατένιες αποχρώσεις θεωρώ πως είναι κατά τη γνώμη μου από τα ωραιότερα χρώματα που μπορούμε να κάνουμε στα μαλλιά μας, αναλόγως και με το χτένισμα που θα επιλέξουμε είτε είναι καρέ, είτε με αφέλειες το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα σαγηνευτικό!

Πολλές είναι οι κύριες του Hollywood που επιλέγουν να έχουν το χρώμα αυτό για πολλά χρόνια χωρίς να επιδιώκουν μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά τους!

Σου έχω ξεχωρίσει 6 γυναίκες του Hollywood με τα ωραιότερα κάστανα μαλλιά για να πάρεις μια ιδέα για το ποια θα είναι η δίκη σου σοκολατένια απόχρωση φέτος το Φθινόπωρο!

Hailey Bieber

Τα νέα κάστανα μαλλιά της Hailey είναι το κάτι άλλο!

Emily Ratajkowski

Η Emily δεν κάνει πολλές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών και λογικό γιατί το φυσικό της είναι μοναδικό!

Kendall Jenner

Σε σκούρα σοκολατένια απόχρωση είναι το φυσικό της Kendal, η οποία με το καρέ που έχει το τονίζει ακόμη περισσότερο!

Dakota Johnson

Η σταρ από το Fifty Shades έχει τολμήσει να κάνει στα μαλλιά της, μια από της ζεστές αποχρώσεις της σοκολάτας και ο συνδυασμός με τις αφέλειες είναι ονειρικός!

Monica Bellucci

Είναι μια και μοναδική! Χωρίς πολλές αλλαγές στα μαλλιά της, το χρώμα που επιλέγει είναι το κάστανο και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εκθαμβωτικό!

Camila Cabello

Σε σοκολατένια απόχρωση τα μαλλιά της Camila κλέβουν τις εντυπώσεις, κάνοντας μας να θελουμε το χρώμα και τις αφέλειες της αυτό το Χειμώνα!

Διαβάστε σχετικά άρθρα

5 διαχρονικά κουρέματα που είναι πάντα τάση και κολακεύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου

Σχετικά άρθρα