τσακωμένο ζευγάρι

Ο σύντροφος μου λέει συνεχώς ψέματα, απομονώνεται στο κινητό και με αφήνει μόνη σπίτι. Τι μπορώ να κάνω;

Γειά το πρόβλημα μου είναι πως έχω μια σχέση εδώ και 5 μήνες και είναι περίεργα. Ο σύντροφος μου παίζει στο κινητό ενα παιχνίδι και δεν ξεκολλάει και εγώ εκνευρίζομαι. Αφήνει πολλά προβλήματα πίσω, τον ρωτάω αν αυτό το κάνει για να χωρίσουμε και μου απαντά πως του αρέσει να παίζει. Επίσης λέει αρκετά ψέματα και δεν τα παραδέχεται τι να κάνω; Μαλώνουμε συχνά.. Και μετά την δουλειά αντί να έρθει σπίτι σε καθημερινή βάση περνάει από την μάνα του.. Που φυσικά δες ξέρω τι γίνετε.. Με έχει φέρει Σουηδία εδώ και μήνες δεν με έχει βοηθήσει να κάνω κάτι και εγώ με έχει μέσα στο σπίτι.

Στο ερώτημα σας απάντησε η Ψυχολόγος –Ψυχοθεραπεύτρια Σοφία Κουφοπούλου

Από όσα αναφέρετε περιγράφετε μία σχέση με έντονες δυσκολίες όπου πολλά πράγματα που κάνει ο σύντροφός σας σάς δυσαρεστούν. Αναρωτιέμαι πόσο ικανοποιημένη είστε από αυτή τη σχέση, πόσο οι δικές σας επιθυμίες και ανάγκες ακούγονται. Θα βοηθούσε να κάνετε μία ανοιχτή συζήτηση και να μιλήσετε για τη σχέση σας και τις ανάγκες που έχει ο καθένας. Μέσα από αυτό λοιπόν θα βρείτε τις απαντήσεις αν θέλετε και αξίζει να προσπαθήσετε για αυτή τη σχέση και να διεκδικήσετε το χώρο σας ή όχι.

Σοφία Κουφοπούλου
Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια
Δράση Ψυχής
Κρίσσης 17, Κυψέλη
Τηλέφωνο: 6947834889
email: sofiakouf.sk@gmail.com
drasipsyhis.gr

https://www.facebook.com/drasipsyhis/

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Το αγόρι μου είναι εθισμένο με το κινητό του και τα like άλλων γυναικών. Τι να κάνω για να αλλάξει τη συνήθεια αυτή;

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X