White boots: Πως να τις συνδυάσεις με τον καλύτερο τρόπο φέτος το Χειμώνα!

Οι λευκές μπότες μπορούν να φορεθούν τελικά το Χειμώνα; Η απάντηση είναι πως και βέβαια ναι! Είναι ένα από τα πιο fashion παπούτσια που μπορείς να έχεις αυτό το Χειμώνα για τις καθημερινές σου εμφανίσεις!

Οι λευκές μπότες όπως και να το κάνουμε κάνουν τη διαφορά από μόνες τους, όλοι έχουμε συνηθίσει τις μαύρες all time classic μπότες με αποτέλεσμα το λευκό να είναι από μόνο του κάτι το διαφορετικό.

Το να συνδυάσεις τις white boots είναι παιχνιδάκι, και αυτό γιατί ταιριάζουν σχεδόν με όλα, αρκεί να μην το παρακάνεις με τους χρωματικούς συνδυασμούς! Αν είσαι λάτρεις των γήινων χρωμάτων όπως το καφέ, το μπεζ, και το χακί οι λευκές μπότες να είσαι σίγουρη πως θα απογειώσουν το look σου!

Πάρε μια ιδέα για το πως μπορείς να φορέσεις και εσύ με τον καλύτερο τρόπο τις λευκές μπότες φέτος το Χειμώνα και είμαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα σου αρέσει:

Ποιος σου είπε ότι οι λευκές μπότες δεν ταιριάζουν με total black look; Ένα look που μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο αλλά και σε όλη την υπόλοιπη ημέρα έχοντας το πιο σικάτο αποτέλεσμα!

Αγαπημένος μου συνδυασμός! Total white look, το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον μοναδικό!

Μη φοβηθείς να συνδυάσεις τις λευκές σου μπότες με κάποιο shorts ή μίνι φούστα, τα πόδια σου να είσαι σίγουρη θα αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο!

Neutrals αποχωρήσεις! Μη φοβηθείς να μπερδέψεις όλα τα γήινα χρώματα μαζί,το αποτέλεσμα θα κερδίζει τις εντυπώσεις!

Άλλο ένα must have κομμάτι της σεζόν είναι η καμπαρντίνα! Ο συνδυασμός αυτών των δυο μαζί είναι το κάτι άλλο!

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα