Η σκωτσέζικη φούστα δεν έχει ηλικία. Δείτε πως μπορείτε να τη φορέσετε με τον καλύτερο τρόπο!

Είναι διαδεδομένη η επιθυμία να επιστρέφουμε πίσω στο χρόνο και στις τάσεις που επικρατούσαν εκείνες τις εποχές! Η σκωτσέζικη φούστα θα είναι ο πρωταγωνιστής της χειμερινής γκαρνταρόμπα μας όπως δείχνουν οι τελευταίες τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο-χειμώνα του 2021-2022. Οι στυλίστες προτείνουν πολλές παραλλαγές, βλέπουμε να μην περιορίζονται μόνο στα παραδοσιακά κόκκινα,πράσινα και μπλε μοτίβα αλλά να παίζουν με mix & match συνδυασμούς και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό! Τα κοψίματα ποικίλουν από κολεγιακές μίνι φούστες, σε πλισέ μέχρι και σε μάξι παραλλαγές!

Πάρε μια ιδέα για το πως μπορείς να φορέσεις και εσύ την σκωτσέζικη φούστα και ανάλογα με την ηλικία σου κάνε τον πιο τέλειο συνδυασμό!

Η σκωτσέζικη φούστα στα 20

Σε αυτήν την ηλικία μπορείς να κάνεις τους πιο τρελούς συνδυασμούς! Να μπερδέψεις το κλασικό με το πιο σπορ και να κάνεις ένα πραγματικά τολμηρό look!

Η σκωτσέζικη φούστα στα 30

Αξίζει να παίξεις με τα κοψίματα! Μη διστάσεις να δοκιμάσεις τη σκωτσέζικη πλισέ φούστα γιατί το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο κομψό!

Η σκωτσέζικη φούστα στα 40

Σε αυτή την περίπτωση έχεις δυο επιλογές! Η θα παίξεις με το κλασικό στυλ της Kate Middleton( που ακόμη δεν έχει κλείσει τα 40 αλλά έχει ελάχιστα κεράκια που λείπουν) με πλισέ φούστα και μαύρες σουέτ μπότες! Η θα επιλέξεις κατι πιο τολμηρό όπως η Giovanna Battaglia που επιλέγει τον συνδυασμό της σκωτσέζικης φούστας με ένα πιο ζωηρό καλσόν!

Η σκωτσέζικη φούστα στα 50

Και γιατί να μην τολμήσεις να φορέσεις τη σκωτσέζικη φούστα με κάποιο άλλο print! Η Jessica Parker δίνει το τρανταχτό παράδειγμα για να το τολμήσεις και εσύ!

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Αντρικό γιλέκο: Το must have κομμάτι που πρέπει να έχετε στη συλλογή σας αυτή τη σεζόν!

 

Σχετικά άρθρα