Τα 4 μυστικά ομορφιάς της Victoria Beckham για λαμπερή επιδερμίδα

Η Victoria Beckham είναι ένα πρόσωπο που έχει ξεχωρίσει πολλές φορές για το μοναδικό της στυλ αλλά ακόμη περισσότερες, για την ακαταμάχητη ομορφιά και τη λαμπερή επιδερμίδα που καταφέρνει να διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια! Για το λόγο αυτό μπορούμε εύκολα να τη χαρακτηρίσουμε ως fashion & beauty icon, αφού εκτός από το fashion brand που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να λανσάρει και να μοιραστεί με τους θαυμαστές της ένα beauty brand που έχει να κάνει με την περιποίηση αλλά και το make up μιας καλής και υγειής επιδερμίδας!

Εκτός από τα beauty tips που θα δούμε παρακάτω, η Victoria Beckham αφιερώνει καθημερινά μια ώρα εντατικής γυμναστικής, pilates ή yoga στον οργανισμό της, κάτι το οποίο συμβάλει σημαντικά στην συνολική της εικόνα που εκπέμπει προς τα έξω!

Βήμα 1- Διπλός καθαρισμός:

Ο διπλός καθαρισμός πρωι-βραδυ είναι πολυ αποτελεσματικός, και πολλές γυναίκες δεν το γνωρίζουν! Είναι οφελείμο σε όλη τη διαδικασία να κάνετε λιγο μασαζ στο πρόσωπο σας για να καθαρίσουν βαθιά οι πόροι!

Βήμα 2- Απολέπιση:

Το κλειδί για την επίτευξη μιας λαμπερής και φωτεινής επιδερμίδας είναι η απολέπιση, καθώς αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος!

Βήμα 3- Ορός προσώπου:

Το προτελευταίο στάδιο είναι ο ορός προσώπου! Μπορεί κάποιοι να μην το θεωρούν απαραίτητο αλλά η καθημερινή χρηση του μπορεί να γεμίσει και να ενυδατώσει παραπάνω το δέρμα σας!

Βήμα 4- Αντηλιακή:

Η Victoria Beckham για να κλειδώσει την καθημερινή περιποίηση προσώπου της χρησιμοποιεί πάντα μια αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασία! Είναι το beauty tips για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα που έχει όλα αυτά τα χρόνια!

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Συμβουλές για beauty routine, από τους αγαπημένους μας celebrities

Σχετικά άρθρα