Οι 5 πιο hot τσάντες που θα δούμε φέτος το Χειμώνα!

Οι τσάντες είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ των γυναικών και όχι μόνο, και είναι απόλυτα λογικό γιατί αποθηκεύουμε μέσα σε αυτές τα πλέον απαραίτητα προσωπικά μας αντικείμενα που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητα μας την κάθε στιγμή!

Σίγουρα όλες οι γυναίκες έχουμε δεκάδες διαφορετικές τσάντες που ταιριάζουν για την κάθε περίσταση, άλλες πιο μικρές, άλλες πιο μεγάλες με διαφορετικά χρώματα και print.

Μία τσάντα είναι από μόνη της απαραίτητη γιατί ολοκληρώνει ένα look, ακόμη και εάν φορέσουμε κάτι basic με τα ανάλογα αξεσουάρ όπως στην προκείμενη περίπτωση μία τσάντα, μπορούμε να του δώσουμε άποψη και στυλ στο λεπτό!

Πάμε να δούμε μαζί τα 5 ωραιότερα και πιο εντυπωσιακά σχέδια τσάντας που θα φορεθούν αυτή τη σεζόν!

Fur bag:

Το γούνινο τσαντάκι είναι ένα από τα must have κομμάτια της σεζόν! Εκτός το ότι η υφή του σου δίνει την εντύπωση ότι χαϊδεύεις κάποιο λούτρινο ζωάκι, η τσάντα από μόνη της είναι άκρως εντυπωσιακή!

Καπιτονέ τσάντα:

Άλλο ένα νέο trend που επικρατεί φέτος είναι το καπιτονέ, σε ότι έχει να κάνει αυτό είτε ρούχο είτε αξεσουάρ! Γι’αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να μη δούμε φέτος καπιτονέ τσάντα!

Mini bag:

Το ότι κάτι είναι μικρό δε σημαίνει πως δεν είναι πρακτικό! Οι μικρές τσάντες είναι άλλη μια τάση που αγαπάμε να ολοκληρώνουμε τα look μας, και ειδικά όταν επιλέγουμε έντονα χρώματα για το Χειμώνα!

Huge bag:

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται περίεργο μια τόσο μεγάλη τσάντα, αλλά για τις γυναίκες με τόσα πράγματα που χρειάζονται καθημερινά δεν είναι καθόλου παράξενο! Παρά το μέγεθος που έχει είναι πολύ βολική και μπορεί να μας εξυπηρετήσει ακόμη και στα ταξίδια μας!

Micro bag:

Μόνο τα άκρως απαραίτητα! Λεφτά, lipstick το τηλέφωνο μας και φύγαμε! Το καλό είναι ότι δε θα έχουμε έννοια μήπως ξεχάσουμε πουθενά την τσάντα μας,γιατί θα την έχουμε μονίμως πάνω μας.

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

White boots: Πως να τις συνδυάσεις με τον καλύτερο τρόπο φέτος το Χειμώνα!

Σχετικά άρθρα