Τα ωραιότερα makeup trends που θα λατρέψουμε το φετινό Χειμώνα!

Εκτός από το styling σημαντικό ρόλο για τις βραδινές μας και όχι μόνο εμφανίσεις είναι και το makeup! Το μακιγιάζ, είναι ακριβώς αυτό που θα ολοκληρώσει και θα απογειώσει το τελικό σύνολο με μια παραπάνω πινελιά! Φέτος το χειμώνα δίνουμε έμφαση περισσότερο στα μάτια, παίζουμε με έντονα eyeliner, σκιές και γενικά όσο πιο sparkle τόσο το καλύτερο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι το natural δε συνεχίζει να είναι ακόμη μια μεγάλη τάση για φέτος το χειμώνα!

Έχουμε φύγει τελείως από τα βαριά makeup και το έντονο contouring, και έχουμε επικεντρωθεί στο πως θα αναδείξουμε με το καλύτερο τρόπο το βλέμμα μας!

Πάμε να δούμε μαζί τις 4 makeup τάσεις που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε φέτος το χειμώνα:

Glitter eyeshadow:

Τα glittery μακιγιάζ είναι ότι πιο hot για τις βραδινές σας εμφανίσεις, όσο πλησιάζουμε και προς τις γιορτές τόσο πιο τάση γίνεται! Μπορείς να τολμήσεις μια έντονη σκιά σε μπλε χρώμα για να κλέψεις τις εντυπώσεις, αλλά και με ένα απαλό ροζ θα δώσεις έμφαση στα μάτια σου τόση όσο χρειάζεται!

Natural:

Μπορεί τα glitter να κλέβουν τις εντυπώσεις από τη λάμψη τους, αλλά η πραγματική λάμψη βρίσκεται στη φυσική επιδερμίδα! Χωρίς έντονο contouring και με μια απαλή σκιά σε γήινα χρώματα μπορεί να δώσει το αρκετό βάθος στα βλέφαρα σου με τον πιο εύκολο και φυσικό τρόπο. Για τις βραδινές σου εμφανίσεις μπορείς να δώσεις ένα έντονο χρώμα στα χείλη!

Glossy eyelook:

Ένα έξυπνο trick για ένα διαφορετικό μακιγιάζ, είναι το glossy eyelook! Χρησιμοποίησε τα gloss σου ως σκιά και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρο πως θα το λατρέψεις!

Collored eyeliner:

Αγαπημένη τάση που την έχουμε δει και απο μοντέλα σε πασαρέλες μεγάλων οίκων, είναι τα eyeliner σε διαφορετικά χρώματα! Πέρα από τη συνηθισμένη γραμμή του eyeliner πάνω στα μάτια, την διαφορά την κάνει παραπάνω από μια, αρκεί να το τολμήσεις!

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Τα χρωματιστά eyeliners της παράστασης Valentino Haute Couture ήταν η τάση μακιγιάζ του φετινού καλοκαιριού η οποία θα συνεχίσει να επικρατεί και φέτος το Χειμώνα

 

Σχετικά άρθρα