Παλτό καμηλό | Camel coat: Το χρώμα του φθινοπώρου που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες!

Το καμηλό παλτό είναι μια βεβαιότητα για το χειμώνα του 2021-2022, ένας συνδυασμός κλάσης και κομψότητας συμπυκνωμένα σε ένα ρούχο!

Είναι το διαχρονικό κομμάτι που σπάει τη μονοτονία του μαύρου, και γίνεται statement outerwear με τζιν, αλλά και ολοκληρωμένα μίνι και μακριά φορέματα! Αγαπημένο must του φθινοπώρου το total camel look που έχει έρθει δυναμικά και έχει αντικαταστήσει για τα καλά το total black!

Μπορεί να φορεθεί σε όλες τις ηλικίες, ακριβώς γιατί τα κοψίματα και τα μήκη που μπορείς να το βρεις ποικίλουν, με αποτέλεσμα να μπορείς να το προσαρμόσεις εύκολα στις καθημερινές σου εμφανίσεις!

Σου έχω ξεχωρίσει τα πιο εμβληματικά και κομψά camel παλτό που είναι σίγουρο πως θα αρέσουν ακόμη και στους λάτρης του μαύρου!

Τι καλύτερο να φορέσεις το καμηλό σου παλτό το πρωί στο γραφείο! Ο συνδυασμός με τα αγαπημένα σου loafers θα σου δώσουν το στυλ που χρειάζεσαι!


Όπως έχουμε ξανά πει τα neutrals χρώματα είναι το trend για το χειμώνα 2021-2022, από ένα τέτοιο look δε γίνεται να λείπει ένα camel coat!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva (@whatevawears)

Ο συνδυασμός με heels, θα απογειώσουν την κομψότητα και την θηλυκότητα σου στα ύψη!

Για τις απογευματινές σου βόλτες μη διστάσεις να το συνδυάσεις με biker και τα αγαπημένα σου sneaker, και θα είσαι τόσο cool και άνετη που ούτε εσύ θα το φαντάζεσαι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria_Panteli (@maroobii_)

Τέλος ένας υπέροχος συνδυασμός είναι το μίνι ή maxi φόρεμα μαζί με camel coat! Δυο άκρως θηλυκά κομμάτια ενώνονται και κάνουν τον τέλειο συνδυασμό!

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Το Χακί είναι το χρώμα που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα μας φέτος το Χειμώνα

Σχετικά άρθρα