Το Bob Cut είναι το νέο trend για το χειμώνα 2021-2022!

Τα κοντά μαλλιά, είναι το νέο trend που έχει έρθει ξανά τα τελευταία χρόνια στη μόδα! Είναι ένα από τα πιο κομψά και elegant κουρέματα που θα μπορούσες να δοκιμάσεις στα μαλλιά σου!

Συγκεκριμένα το Bob cut είναι ένα κούρεμα το οποίο προσδίδει δύναμη, έλεγχο και μια γυναίκα που κρύβει μέσα της αυτοπεποίθηση και εξουσία! Είναι μια τολμηρή αλλαγή που αν τη δοκιμάσεις είναι σίγουρο πως δε θα την αλλάζεις για πολύ καιρό.

Ένα τέτοιο κούρεμα πολλές νομίζουν ότι είναι δύσκολο να το προσαρμόσεις στην καθημερινότητα και στο στυλ σου, η αλήθεια είναι πως κάνουν μεγάλο λάθος, το Bob cut μπορεί να θυμίζει ένα πιο αντρικό look αλλά ο δυναμισμός και η θηλυκότητα που αποπνέει αυτό το κούρεμα δε συγκρίνεται με κανένα άλλο! Έχοντας μπει στην καρδιά του φθινοπώρου, τα ζιβάγκο είναι ένα από τα ρούχα που αναδεικνύουν και αγκαλιάζουν με τον καλύτερο τρόπο το Bob cut, και εάν αγαπάς τα αντρόγυνα look με αυτό το hair style είναι σίγουρο πως θα απογειώσεις τις εμφανίσεις σου με τον καλύτερο και πιο κομψό τρόπο!

Πολλές είναι οι celebrities του Hollywood που τόλμησαν να δοκιμάσουν αυτή τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά τους, με πρωτοπόρα την Άννα Γουίντουρ, την θρυλική διευθύντρια της Vogue Αμερικής η οποία εφηύρε το Bob cut, ακολουθούν και άλλες διάσημες όπως η Kaia Gerber,η Kourtney Kardashian και η Natalie Portman που αγάπησαν και προσάρμοσαν το Bob cut στο στυλ τους!

Πάμε να δούμε μαζί 10 από τα πιο εντυπωσιακά Bob Cut Look που ξεχώρισα για εσένα και το αποτέλεμα είναι σίγουρο θα το λατρέψεις:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Wintour (@wintourworld)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Brown hair: 6 celebrities με σοκολατένια απόχρωση στα μαλλιά τους μας δείχνουν τη τάση του φθινοπώρου

Σχετικά άρθρα