Slip dress: Το αγαπημένο κομμάτι που θα μας συντροφέψει στα πάρτυ των γιορτών. 

Το slip dress είναι ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Είναι ένα φόρεμα το οποίο αναδεικνύει τη θηλυκότητα με τον πιο όμορφο και κομψό τρόπο, και αυτός είναι ο λόγος που μας συντροφεύει όλες τις ώρες, από το πρωί στο γραφείο συνδυάζοντας το με ένα πουλόβερ και τα αγαπημένα σου loafers, μέχρι το βράδυ στα πάρτυ των Χριστουγέννων με κάποιο glamorous πέδιλο, ή ψηλή μπότα το αποτέλεσμα να είσαι σίγουρη πως θα τραβήξει τα βλέμματα.

Αυτή είναι η επιτυχία του ρούχου οτι μπορεί να ενταχθεί σε κάθε στυλ, αναλόγως με τον τρόπο και τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις να το συνδυάσεις!

Αγαπημένος μου συνδυασμός είναι το slip dress με oversized σακάκι, μαζί με τις αγαπημένες combat boots, η επιλογή αυτή ειναι εμπνευσμένη από τις Παριζιάνες οι οποίες έχουν υιοθετήσει το slip dress στην γκαρνταρόμπα τους και το συνδυάζουν με τον πιο chic τρόπο κάθε φορά στις εμφανίσεις τους.

Παρακάτω σου έχω ξεχωρίσει τα 10 ωραιότερα slip dress που μπορείς να φορέσεις σε όλες σου τις εμφανίσεις, ακόμη και στα πάρτυ των Χριστουγέννων.

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Οι πιο hot συνδυασμοί για να φορέσετε το αγαπημένο σας πουλόβερ!

Σχετικά άρθρα